30. heinäkuuta 2010

Zooplussan tilaus saapui

Meinasi käydä köpelösti. Ovikellon soitto herätti unesta aamulla ennen yhtätoista. Ensin ajattelin etten avaa ovea sillä en ollut kunnolla pukeissa. Sitten kuulin että postiluukusta pudotettiin lappu. Vetäisin äkkiä hameen päälle ja ryntäsin avaamaan oven. Postipoika oli onneksi ehtinyt paketin kanssa vasta puoliväliin kerrosta ja tuli takaisin. Ja haki vielä toisenkin paketin alhaalta. 15 kiloa ja 23 kiloa kissanruokaa Zooplussalta. Luojan lykky ettei tarvinnut lähteä paketteja postista hakemaan.

Tein tilauksen sunnuntaina, paketit lähtivät matkaan maanantaina ja tänään on siis perjantai. Luulin että paketit tulisivat aikaisintaan maanantaina enkä ollut edes katsonut seurantatietoja toisin kuin normaalisti.

En edes näköjään tilannut paljon. Suurin osa ruuista meni Sherrylle, kuvassa siis vain oma osuuteni.


Myöhemmin Giggeli huomasi että äänettömällä ollut puhelimeni soi. Sherry ilmoitti että kadonnut kissansa on löytynyt! Alakerran mummon luota. Kissa oli yrittänyt päästä heti ikkunasta pudottuaan takaisin kotiin ja oli rynnännyt sisään rappukäytävän avoimesta ovesta. Ja mummon avoimesta ovesta.

Viime yönä rupesi tuulemaan kamalasti vähän ennen kun minun piti lähteä töihin. Pari salamaakin näkyi. Ei ollut kivaa lähteä ulos kun odotin ukkosen iskevän hetkellä minä hyvänsä. Onneksi niin ei käynyt, ukkonen ei sittenkään yltänyt tänne asti. Muualla on kyllä myrskynnyt kovasti.

Kesän toinen pitkä työputkeni alkoi nyt. Vielä 30 päivää..

Televisio alkoi toimia viime yönä, nyt ei taas toimi. Saa nähdä milloin posahtaa lopullisesti.

Ei kommentteja: