12. heinäkuuta 2010

Kesän ainoa biletys

Synttäribileeni olivat menestys. Paikalle saapui peräti yksi vieras. Sain Sherryltä lahjaksi ihanan pinkin enkelisydämen.


Leikattiin Kalin kynnet ja Ollenkin kun se erehtyi tulemaan pois piilostaan. Tapsa sen sijaan pysyi tuttuun tapaansa visusti raapimapuun kolossa.

Keskustaan lähdettiin kymmenen bussilla. Juuri ennen lähtöä Olle kaatoi synttärikukkien maljakon ja vedenpaisumus seurasi. Keskustassa oli paljon ihmisiä terasseilla mutta ei baareissa. Sherry lauloi Glorian karaokessa pari biisiä. Kuten usein Sherry omisti My heart will go onin minulle ja jotkut ihmiset kääntyivät katsomaan minua..

Sitten mentiin Onnelaan ja kuten aiemmin kerroin ei olisi kannattanut, sillä vodka oli loppu. Omalle pienelle Finlandia-pullolleni tuli käyttöä. Baarin juomista tyydyin vissyyn. Alakerta ei ollut auki, siellä oli varmaan yksityisjuhlat.

Kello oli 0.40 kun tajuttiin että alakertakin on auki. Varmaan se oli avautunut puoliltaöin. Päästiin sitten viimein tanssimaan 90-luvun bileisiin. Ikävämpi yllätys oli se että alakerta meni kiinni jo kahdelta. Siitä onkin tosi paljon aikaa kun olen edellisen kerran ollut baarissa vielä valomerkin aikaan.

Kotona olin puoli kolmen maissa. Olo oli vähän huono mutta se johtui nälästä, meetvurstia (nykyään peräti Pirkan luomusellaista) ja juustoa kului kuten aina humalassa/krapulassa.

Aamulla heräsin seitsemältä ja luin pari tuntia todella ihanaa vampyyrikirjaa Ikuinen rakastaja. Kyseessä on Mustan tikarin veljeskunta-sarjan toinen osa, jonka sain vasta nyt kirjastosta. Taitaisin haluta tämän kirjan jopa omaksi.. Kolmas osa Herätetty rakastaja ilmestyy suomeksi jo elokuussa, ja sen osalta olen jopa ensimmäisenä kirjaston varausjonossa.

Joskus kymmenen aikaan nukahdin ja sain vielä nukuttua kolmisen tuntia. Krapulaa ei ollut.

Ei kommentteja: