12. heinäkuuta 2010

Facebookin peli Frontierville

Keskustelupalstalla oli monta viestiketjua aiheesta Frontierville. Muutaman päivän ihmettelin mistä on kysymys ennen kuin sorruin katsomaan. Ja Facebookiin tieni vei Frontiervilleä pelaamaan. Sen jälkeen en ole pelannut ollenkaan muita Facebookin pelejä.

Montaa peliä olen pelannut, mutta niistä jokaista korkeintaan kerran vuorokaudessa. Frontiervillessä on se ero että sitä voi pelata koko ajan. Ja parasta olisikin pelata vuorokauden ympäri etteivät ilmaiset energiat menisi hukkaan...

Ainakin aluksi Frontierville vaikutti aika paljon samanlaiselta peliltä kuin Farmville. Siinäkinhän rakennetaan joku tönö ja viljellään maata.. Varmasti suurin ero on tuo energiasysteemi. Jokaisen asian tekemiseen tarvitset energiaa eikä sitä ole rajattomasti saatavilla, joten täytyy aina tarkkaan miettiä mitä kannattaa tehdä ja mitä ei.

Kallisarvoisin valuutta Frontiervillessä ovat hevosenkengät. Taisin alussa tehdä sen ison virheen että ostin niillä aterian saadakseni energiaa, ja sinne menivät.. Pelissä etenemiseen tarvitaan asioita joita voi ostaa vain hevosenkengillä, ja olin hyvin lähellä sortua ostamaan niitä peliä varten ihan oikealla rahalla.


Sitten jopa ymmärsin että on olemassa toinenkin vaihtoehto: naapureiden hankkiminen. Nyt minulla on Facebookin ystävälistallani tyyppejä vain Frontiervillen takia.. Minkään muun pelin takia en ole suostunut niin tekemään. Naapureiden ansiosta olen edennyt pelissä hyvin. Hahmoni meni naimisiin Kusiaivo-nimisen miehen kanssa ja he saivat lapsen nimeltä Ripulipaska.

Kusiaivo ja Ripulipaska muiden kanojen kanssa karsinassa. Muuli haistelee vuohen takamusta ja vuohet pussailevat. minulla on hupini


Tällä hetkellä koulun rakentaminen on kesken.

Ei kommentteja: