12. heinäkuuta 2010

Shoppailua helteessä

Hirveä helle ei ehkä ole paras mahdollinen ajankohta shoppailulle (torin lämpömittari näytti 33 astetta). Mutta edellisestä kerrasta oli kuukausia aikaa ja nyt sattui sopiva päivä. Ensin vein Giggelin juna-asemalle. Saan olla peräti pari päivää yksin. Ja siivota.

Koin ikävän yllätyksen kun huomasin että ei niin kauan sitten toimintansa aloittanut kirpputori Tavarameri on suljettu. Vuokrasopimus oli päättynyt kesäkuun lopussa. Eipä kai sitten lyönyt leiville. Kävin sitten vain Citypörssissä.

Sokokselta etsin pitkään Nivean Angel Star-suihkugeeliä, se kun on vadelman tuoksuista. Viimein löysin tyhjän hyllyn sen tuotelapun kohdalta, d'oh. Anttilassa olisi kyllä ollut mutta ajattelin ostaa Sokokselta samalla kun muutakin. Vasta kassalla huomasin että ostamani pillerit olivat tarjouksessa, jee.

Tajusinpa viimein senkin että teepurkkina voisi käyttää muitakin kuin juuri teelle tarkoitettuja rasioita. Carlsonilla oli ennen ihania kissapurkkeja, mutta eipä tietenkään enää. Anttilassa kyllä olisi jotain..

Carlsonilta ostin hammaslankaa kun kerran halvalla sai, alle 2 euroa. Hammaslangat ovat nykyään yleensä kiskurihintaisia kaikkialla. En todellakaan suostu maksamaan yli neljää euroa.

Kuukausien taon jälkeen Veljmiehessä oli viimein Pirkan Sweet chili-kanapihvejä, tarjouksessakin vielä. Ostin myös ensimmäisen kerran Vatajan jauhottomia, nitriitittömiä ja lisäaineettomia nakkeja. Hyviä olivat. Pitää jatkossa ostaa ennen biletystä lisää suolaista syötävää.

Tunti sen jälkeen kun tulin kotiin rupesin miettimään että missä ostamani kruunumajoneesi on. En löytänyt sitä jääkaapista joten kirosin jo että olen unohtanut sen kassalle. Mutta sittenpä sattumalta huomasin majoneesin keittiön pöydällä. Eikun äkkiä jääkaappiin..


Huomenna on tiedossa imurointia, lattioiden pesua ja äidin vierailu.

Nyt tekisi kyllä mieli tilata MeNaiset-lehti. Saisi puolen vuoden jokaviikkoiset lehdet kolmella kympillä ja kaupan päälle Lumenen meikkejä..

Ei kommentteja: