29. heinäkuuta 2010

Teinien kokoontumisajot

Tiistaina käytiin äidin kanssa katsomassa elokuva Twilight - Epäilys. Menomatkalla bussissa moottoritila oli jostain syystä avattu ja moottori hohkasi ympärilleen lämpöä kuin kiuas saunassa.

Kun käännyttiin kulman ympäri ja nähtiin elokuvateatterin edusta niin vastassa oli lauma teinejä. Äitini oli ylivoimaisesti vanhin. Minä ihme kyllä vasta kolmanneksi vanhin.

Itse elokuva oli hirvittävän väkivaltainen K13-merkintään verrattuna. Suosikikseni taisi muodostua Riley. Ja tietysti Bree Tanner sekä Seth. Monta kertaa olin itkun partaalla.

Luulin jo että Esmellä ei olisi koko elokuvassa yhtäkään vuorosanaa, mutta hän puhuikin sitten pari kertaa lopussa. Uusi Victoria (Ron Howardin tytär) oli ihan liian kiltin näköinen.

Kuinkahan monella hahmolla olikaan peruukki? Ainakin Bellalla, Rosaliella, tietysti Alicella.. Vampyyrien pitäisi pysyä muuttumattomina, siksi häiritseekin erityisesti se että Jasperilla on joka leffassa erilaiset ja eriväriset hiukset. Carlisle näyttää joka kerta yhtä naurettavalta.

Ja leffan paras vuorosana:

Jacob (Edwardille): Let's face it, I'm hotter than you.

Juu, olen Team Jacob. <3 En tajua mitä kukaan näkee Robert Pattinsonissa.


Vaikka en Twilight-fani olekaan niin odotan innolla Aamunkoi-elokuvia. Harmi että ensimmäisen osan ensi-iltaan on vielä puolitoista vuotta.

Ei kommentteja: