25. heinäkuuta 2010

Paluu rikospaikalle

Tuli ehkä hiukan valehdeltua viimeksi. Tiesin että biletys kaksi viikkoa sitten ei todennäköisesti jäisi kesän ainoaksi. Mutta nyt se on ohi, tämä oli viimeinen vapaa viikonloppu tänä kesänä.

Aikataulu kusi taas. Olin jo laittanut vaatteet päälle kun jouduinkin vaihtamaan ne toisiin. Pitkän mustan hameeni sauma on ratkeamassa lähes koko pituudelta ja on osittain jo ratkennutkin. Paniikissa otin äkkiä kaapista farkkuminihameeni, jota pidän yleensä aina kesällä biletettäessä mutta tällä kertaa ei ollut tarkoitus laittaa sitä. Eilinen oli nimittäin heinäkuun kylmin päivä. Yöllä oli näköjään kylmimmillään jotain 13 astetta. Kylmä tuli kaupungilla kävellessä mutta onneksi ei tarvinnut olla kauaa ulkona. Olo tuntui aika alastomalta kun oli tarkoitus laittaa hieman peittävämpää vaatetta.

Sääennustukset lauantaiksi vaihtelivat paljon. Alunperin Foreca ennusti 11 astetta ja Ilmatieteen laitos 21. Vähitellen ennustukset lähenivät toisiaan.. Sataa piti alkaa viimeistään kuuden maissa ja sateen todennäköisyys oli pahimmillaan 95 prosenttia, mutta sekin laski lopulta 20:een. Mutta satanut oli ainoastaan kun olimme baarissa, kotiin lähtiessä oli kaduilla vettä.

Sherry ja miehensä joutuivat hiukan odottamaan minua. Kun tuli viesti että ovat jo perillä minun piti vielä... pukea päälle, etsiä ja laittaa korut, ottaa juomat jääkaapista, juoda loput juomat lasista, tunkea loput kamat laukkuun ja yrittää laittaa vetoketju kiinni, laittaa kengät jalkaan ja vaihtaa silmälasit. Huh.

Kissalan (minun tekemäni) logo on jopa matossa.



Kaimani Bella.




Ekaksi käytiin Gloriassa. Kaikkialla oli huomattavasti enemmän porukkaa kuin kaksi viikkoa sitten. Gloriassa kohtasimme vanhan luokkakaverin, minä en tosin sanonut sanaakaan. Sherry lauloi Rednexin Wish you were here.

Sherry oli sitä mieltä että Armaaseen ei ole pääsymaksua mutta sinne olikin joten mentiinkin... Onnelaan. Tällä kertaa oli ihme kyllä vodkaa ja loppuillasta joinkin itselleni uutta drinkkiä nimeltä Caipiroshka. Ilman sokeria tietysti. Tuota pitää juoda jatkossa aina kun mahdollista.

Kun mentiin Onnelaan alakerta ei taaskaan ollut vielä auki. Sherry kysyi baarihenkilöltä milloin se avautuu, kuulemma ehkä puolen yön aikoihin. Noh kello oli 23.37 kun huomattiin että alakerta on jo auki. Tanssittiin paljon. Vasta myöhemmin huomasin että varpaat olivat kipeytyneet kaikesta tanssimisesta. Dj oli ihan Taylor Lautnerin näköinen.

Viimeksi alakerta sulkeutui jo kahdelta. Eilen bileet jatkuivat vielä kun lähdettiin pois. Kotona olin vieläkin myöhemmin kuin edellisellä kerralla, klo 2.45.

Tänään on ollut hiukkasen huonompi olo kuin kaksi viikkoa sitten. Sydän jyskytti lujaa ja päähän ja silmiin koski. Yllättävän hyvin sain silti nukuttua. Nälkä ei tällä kertaa ole vaivannut joten krapulajuustonakit ovat syömättä.

Perjantaina koitti viimein se ihmeen hetki Frontiervillessä että sain welcome matin. Ihanaa. Luin vinkin että cabinin daily bonus kannattaa ottaa lapsella. Auttoi se tai ei niin jo toisena päivänä kun otin bonuksen lapsella sain welcome matin. Mitenhän kauan minun lopulta pitikään metsästää welcome matia? Ei ehkä kovinkaan kauaa mutta hermot ehtivät silti mennä. Rakensin ties kuinka monta cabinin kehikkoa (ja poistin aina valmiiksi tekemättä) kunnes luin että welcome matin voi saada vain daily bonuksesta, ei rakennettaessa. Tein sitten toisenkin cabinin kokonaan valmiiksi kun siihen menee vain yksi kutakin rakennustarviketta. Welcome matin sain kuitenkin ensimmäisestä cabinistani.

Frontiervillen pelaajan paras paikka. Päälinjan tehtävistä minulla ei ole enää kovin montaa jäljellä, tosin aikaahan niissä menee. Tällä hetkellä on kanala rakenteilla. Yhden päivän vietin vain kanoja kasvatellen ja nyt on hanhilauma työn alla. Tänään Frontierville ei ole toiminut minulla melkein koko päivänä, argh. Naapureilla kyllä näyttää toimivan mainiosti, epistä. Kun rakensin inniä se halusi välttämättä leijua ilmassa.


Jokunen yö sitten olin kuulemma nauranut unissani. Pitäisikö uskoa? Toissayönä näin unen jossa katsoin Dexterin viidennen kauden ensimmäisen jakson kokonaan. Aika mielenkiintoinen jakso kieltämättä. Uni johtui siitä että edellisenä päivänä julkaistiin Dexterin viidennen kauden kahden ensimmäisen jakson promokuvat. Eniten odotin sitä millainen peruukki Michael C. Hallille on laitettu. Unessa sitten ihan jaksossakin esiteltiin Dexterin kaljua ja peruukkia..

Jaksossa vieraili kuollut Doakes, mutta kyse oli tietysti Dexterin kuvitelmasta. Toisena vierailijana oli edellisen kauden murhaaja eli näyttelijä John Lithgow. Minäkin olin jaksossa mukana ja istuin autossa Johnin kanssa. Sanoin ääneen että hän näyttää huomattavasti nuoremmalta kuin edellisellä kaudella ja mietin ääneen sanomatta onko hän käynyt kauneusleikkauksessa.

Tuli tehtyä aika iso Zooplus-tilaus, alennusten jälkeen 212e. Siitä tosin 135e on Sherryn osuus. Alunperin tilauksen summa oli yli 300 euroa. Päätin sittenkin tilata Orijenin 7 kilon kuivaruokasäkin vasta seuraavalla kerralla. Meinasin tilata nyt viimein Furminaattorin kun on tarjouksessa mutta enpä sittenkään. Ehkä sitten jos on vieläkin tarjouksessa Orijenia tilatessa. Kissanruokakuppeja tilasin kaksin kappalein niin on yksi varalla jos joku hajoaa.

Zooplussalle on tullut uutuus, laserlelu jonka voi laittaa paikalleen johonkin ja se sitten itse automaattisesti liikuttaa lasersädettä ympäriinsä. Laiskan kissanleikittäjän unelma mutta liekkö turvallinen taikka kestävä. Kallis on tietysti.

Zooplussalla olisi nyt pinkki versio kissanvessasta joita minulla on kaksi. Tekisi mieli heittää tylsät vanhat pois ja tilata tilalle ihanat vaaleanpunaiset...

Ei kommentteja: