5. elokuuta 2010

Kadonneen yöpaidan arvoitus

Perjantaina, eli siis yli viikon päästä siitä kun Teho-osaston ensimmäisen kauden uusinnat loppuivat MTV3:lla aloin viimein katsella toista kautta. Yleensä katsoin neljä jaksoa päivässä. Sain toisen kauden katsottua loppuun eilen keskiviikkona. Ei voi kun todeta että toinen kausi on parhautta. Klassikkojaksoja ja -tapahtumia toisensa perään. Raulin kuolema itkettää aina ja panttasinkin hiukan sen jakson katsomista..

Lauantaina hain äidin television. Omani oli 14-tuumainen ja äidin onkin yllättäen hiukan isompi. Ehkä saman kokoinen kuin näyttöni eli 17 tuumaa. Onneksi mahtuu juuri ja juuri isän nikkaroimalle tv-tasolle.

Maanantaina kävin taas keskustassa shoppailemassa. Mukaan tarttui tällä kertaa peräti suihkugeeliä (viimein se Nivean Angel star) ja sukkia. HM:llä oli 7-pack hihattomia eli varrettomia sukkia 10 euroa. Anttilassa olisi ollut vain yksittäisiä pareja hintaan 2 euroa per pari. Anttilassa katselin myös Kiroileva siili-tuotteita, erityisesti magneetteja. Ei ollut mitään erityisen kivaa.

Tiistaina yöpaitani katosi mystisesti. Se olisi pitänyt olla pesukoneen päällä. Ei löytynyt pesukoneesta, sen alta, takaa tai sen ja seinän välistä. Ei löytynyt koko asunnosta. Vasta illalla tajusin mitä oli tapahtunut. Olin edellisenä päivänä ottanut vaatteita pesukoneen päältä ja laittanut ne vaatekaappiin. Yöpaita oli ollut salamatkustajana niiden alla ja päätynyt myöskin kaappiin.

Tiistaina käytiin myöskin Lidlissä. Ostin ihania tuorejuustopalleroita, taitavat valitettavasti ollla vain väliaikaista valikoimaa. Yllättäen Lidlissä oli myös Fresh-salaatteja, joiden suurkuluttaja olen. Halvemmalla kuin muualla, 4 euroa.

Eilen keskiviikkona unohdin juuri ostamani luomuvoin noin kuudeksi tunniksi huoneenlämpöön. Saapa nähdä tuleeko mitään kivaa ruokamyrkytystä kun sitä syön.

Eilen myöskin meni toinen unelma-asunto sivu suun kissojen takia. :( Tilava kaksio lasitetulla parvekkeella ja kohtuullisella vuokralla.. Pitää kai lopettaa työnteko ja/tai muuttaa jonnekin hornaan missä kissat vain sattuvatkin olemaan ok.

Vituttaa aivan sairaasti se että suosikkisarjani Kova laki: Erikoisyksikkö siirtyy lauantaille keskiyölle. Oikeasti mitä hiton järkeä?

Eilen ostin ensimmäiset vadelmat, tosin jo lauantaina sain niitä äidiltä. Marjakausi on tänä kesänä todella lyhyt. Viime vuonna mansikoita sai torilta vielä syyskuun lopussa.

Ei kommentteja: