19. elokuuta 2010

Muotibloggaajat ovat tyhmiä

Suomen suosituimmat muotibloggaajat voisivat ansaita blogeillaan paljon rahaa. Jostain kumman syystä ilmainen raha ei kuitenkaan heille kelpaa.

Jokin aika sitten iso osa muotibloggaajista siirtyi Indiedays-portaalin alle. Indiedays takoo muotiblogeilla hyvät rahat, ja antaa siitä kiitoksena bloggaajille tietysti vain murto-osan tuotoista.

En ymmärrä mikseivät muotibloggaajat ottaneet ihan itse mainoksia sivuilleen. Näin he olisivat saaneet itselleen kaikki mainostuotot eikä kukaan olisi päässyt vetämään välistä heille kuuluvia tuloja.

Harva suomalainen muotibloggaaja oli ennen Indiedaysiä edes yrittänyt monetisoida bloginsa. Ehkä he nyt sitten kuvittelevat että Indiedaysin heille maksama taskuraha on jotenkin reilu tai riittävä. Eiväthän muotibloggajat tunnu tajuavan että parhaimmillaan he voisivat ansaita blogeillaan jopa koko elantonsa. Suurimmat "gurut" Suomessakin ansaitsevat nettisivujen mainostuloilla tuhansia euroja kuukaudessa.

Muotibloggaajat eivät tunnu ilmaisia lisätuloja kaipaavan tai edes hyväksyvän. Helppohan se on ylimääräisestä rahasta kieltäytyä kun moni muotibloggaajista on ilmeisesti syntynyt ns. kultalusikka suussa. Asustellaan äitylin ja isukin ostamassa asunnossa niin asumiskulujakaan ei ole.

Kyllä, olen köyhä. Ja kamalan kateellinen rikkaille ja suosituille muotibloggaajille.

Itse olen ansainnut ylivoimaisesti eniten mainostuloja Tradedoublerin kautta, liityinhän sinne jo kymmenisen vuotta sitten. Vasta eilen liityin Tradetrackeriin, liittymislahjana saa heti 10 euroa tilille. Ja koska olen rahanahne niin minulle kelpaa aina ilmainen raha.

Ps. Lisää ilmaista rahaa minulle. Ja sinulle.

Ei kommentteja: