27. elokuuta 2010

Aika on merkityksetöntä helvetin seitsemännellä kehällä

-Frasier

Keskiviikko oli ihana päivä. Töistä ilmoitettiin aluksi että aikataulusta ollaan myöhässä 1h 20 min. Sitten yli 2 tuntia. Lopulta pääsin aloittamaan työt kolme tuntia myöhässä. Joku ihana tyyppi unohti ilmoittaa minulle että nyt on valmista, ja sitten töistä soitettiin että miksi en ole jo aloittanut.. Oli ihanaa että minulle jäi peräti kaksi tuntia aikaa nukkua.

Ei taida olla olemassa työtä jossa ei joutuisi kärsimään muiden ihmisten tekemien virheiden takia.. Toivoin todella että olisivat jo ehtineet lähettää paikalle tuuraajan, mutta ei.


Torstaina oltiin "vain" kaksi tuntia myöhässä, ja tällä kertaa viesti valmistumisesta ihme kyllä tuli..

Yllättäen etukäteen pahimmaksi ajateltuna päivänä eli tänään perjantaina olinkin valmis ajoissa, kymmenen minuuttia aikataulua edellä vaikka töitä oli tunnin verran normaalia enemmän.

Torstaina näin unen jossa kyykäärme puri Kalia kolme kertaa: Nenään, naamaan ja käpälään. Käärme puri myös minua. Piti yrittää kiireellä saada Kali eläinlääkärille.

Toisessa unessa käsivarressani oli pikimustia mustelmia. Ajattelin että nyt veritulppa on viimein iskenyt. Oikeassa elämässä oikea käsivarteni on usein kipeä hiiren käytön takia. Vai pitäisikö sanoa pöydän takia..

Näin myös unen Buccaneersista. Välillä vain katsoin sarjaa, välillä oli itse Nan. Olin juuri saapunut Longlandsiin vastavihittynä vaimona ja minulle esiteltiin taloa. Ihastelin makuuhuoneeni Correggio-maalauksia.. tietysti erityisesti Leda with the Swania.

Sunnuntaina zombiekomedia Shaun of the dead. Maanantaina se Yölento. Tiistaina ihana, dextermäinen Mr. Brooks. Tuolle oli tarkoitus tehdä jatkoa mutta eipä menestynyt tarpeeksi hyvin. Eli olisivat voineet tehdä siitä lopun unesta totta... Tänään oli tarkoitus katsoa Paholaisnainen mutta enpä sitten viitsinytkään.

Viikko sitten astuin kenkä jalassa Ollen jalan päälle, kyllä ulvahti. :( Onneksi ei tullut vammoja. Olivia kiehnää aina jaloissani kun olen lähdössä töihin. Useimmiten joudun telkeämään sen vessaan siksi aikaa että pääsen ovesta ulos.

Ei kommentteja: