19. elokuuta 2010

Asuntoahdistusta

Vasta neljä unelma-asuntoa on mennyt sivu suun kissojen takia.

Kaikista ihaninta on tietysti se että tuosta kerrosta alempaa on lähiaikoina vapautunut kaksi 59 neliön kaksiota. Ja tällä alueella oli viikon sisällä tarjolla vuokralle kaksi 59 neliön kaksiota. Lemmikit eivät olleet tietenkään sallittu eli ei vituta yhtään.

Kuinka moni lemmikinomistaja valehtelee saadakseen vuokra-asunnon? Tunnen olevani helvetin tyhmä rehellisyyteni vuoksi. Sitäpaitsi Suomen lain mukaan vuokranantaja ei saa kieltää lemmikkien pitoa asunnossa.

Tuntuu niin pahalta olla vuokranantajien silmissä joku toisen luokan kansalainen kun itse tiedän olevani lähes täydellinen vuokralainen. Tarvitsen kämppää mahdollisimman pitkäksi ajaksi, vuokra ei ole koskaan päivääkään myöhässä vaan etuajassa, en metelöi, tupakoi tai biletä. Ja vastoin yleistä harhaluuloa kissani eivät tuhoa kämppää eivätkä kuseksi lattioille. Ovat nimittäin SISÄSIISTEJÄ! Liekkö tuo edes tuttu sana joillekin. Okei, Tapsa kusi kerran lattialle narkoosin jälkeen mutta se oli se yksi kerta kun raukka oli vielä täysin unessa. Muut kaksi menivät nukutuksenkin jälkeen heti ensimmäisenä hiekkalaatikolle.

Pitäisi kai yrittää enemmän. Lupautua esimerkiksi maksamaan enemmän vuokravakuutta kuin muut. Ehdottaa vuokrasopimukseen kirjattavaksi että korvaan kissojen aiheuttamat vauriot.

Mitähän tekemistä sitä keksisi että saisi muuta ajateltavaa kuin asuntoasiat. Tämä pitkään jatkunut suunnaton vitutus ei nimittäin ole kovin terveellistä.

Alakerran uusilla asukkailla on koira, joka räksyttää, räksyttää ja räksyttää. Herättää unesta. Estää nukkumisen. Terveisiä uusille naapureille: TUKKIKAA SEN KOIRAN TURPA TAI SE TUKITAAN. Kumma miten lemmikit eivät ole sallittu mutta koirat kyllä.. How could that be? I wonder...

Rotukissa putosi 7. kerroksesta - selvisi

Sherryn kissa Ariella tippui aikoinaan kuudennesta kerroksesta asfaltille ja selvisi yhtä vähäisin vammoin.

Ei kommentteja: