28. marraskuuta 2007

Tämä on tainnut olla best day evah.

Yöllä en saanut ollenkaan nukuttua ennen töitä. Ensimmäinen kerta kun niin kävi, aiemmin olen aina nukkunut vähintään muutaman minuutin. Ja ne minuutit ovat minulle huikaisevan tärkeitä.


Ja sitten iski täysi katastrofi. Vakituisen työntekijän idioottimaisen mokan takia pääsin aloittamaan työt kaksi tuntia aikataulusta myöhässä. Vitutti kuin pientä sikaa. Minunhan olisi sitten varmaan pitänyt pitää hirveää kiirettä, mutten vittuillaksenikaan tehnyt niin. Minähän en vedä itseäni henkihieveriin vain jonkun idiootin virheen takia.

Olin sitten kotona normaalia myöhemmin. Vieläkään ei nukuttanut tippaakaan. Sain lopulta jopa nukuttua parisen tuntia ennen kuin piti taas lähteä töihin. Luojan kiitos huomenna on vapaata. Olen todella onnekas, sillä silloin olisi tiedossa erityisen rankka vuoro.

Alkossa oli ryysis keskellä viikkoa. Kaipa muutkiin olivat kaukaa viisaita, kun lakko alkaa taas lauantaina. Kaupassa vitutti kun ei ollut porkkaanaa kilon pussissa. Piti siis ostaa kalliimpia puolen kilon pusseja. Eikä sitä ES meetvurstia ollut taaskaan, argh.

Ja päivä päättyi kivasti kun bussi oli pikkuisen myöhässä. Piti odotella pakkasessa lähemmäs puoli tuntia.

Lissee.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi