15. marraskuuta 2007

Nyt on sitten uusi layout kehissä täälläkin. Urakka oli kohtuullisen iso että sai kaiken suunnilleen ennalleen. Entinen ulkoasu oli mielestäni parempi mutta sitä ei ollut enää uusissa vaihtoehdoissa. Kai.

Eilen kävin hakemassa tilaamani Yves Rocherin paketin R-kioskilta. Mitä vikaa on postissa kun se ei enää kelpaa? Ja nolasin sitten itseni... no joo. Sain tilatessani kaupan päälle neljä eri tavaraa. Pehmokarhun, fleecepeiton ja kaksi yllätystuotetta. Jännitti kauheesti mitä ne yllätykset ovat. Ja nehän olivat: suihkugeeli ja kolme pientä hajuvesipulloa. Jalkakylpyporetabletteja kokeilin jo eilen, eipä nuo sen kummoisemmiksi jalkoja tehneet kuin aiemmin käyttämäni omenaviinietikka. Nuo poreet haisevat laventelille eikä se kuulu suosikkituoksuihini.


Mietin kauan kävisinkö Alkossa, kun tiesi että lakko alkaa tänään. En sitten kehdannut käydä. Ajattelin että jos tänä viikonloppuna jonnekin lähtee niin on syytä pärjätä siiderillä. Tekisi nimittäin hyvää juoda vaihteeksi miedompaa.

Maanantaina, nimipäivänäni, joudun haastatteluun. Voisi samalla reissulla cityyn katsella vähän joululahjoja. Itselleni. Ja kissalle. Joulukalenterit ainakin kummallekin. Tosin voi olla ettei kissalle löydy, kun valikoimat on mitä on. Haavena olisi tehdä reissu Citymarkettiin, mutta haaveeksi se jäänee.

Valion vadelmakeitto ei ole ollenkaan niin hyvää kuin mansikka. Mutta pitihän sitä kokeilla. Seuraavaksi palaan mansikkaan, nam. Ja huomenna taas täytettyjä paprikoita...

Pitäisi ehkä käydä seuraavalla kerralla pitkästä aikaa S-kaupassa. K-marketissa ei eilen ollut Euroshopperin meetvurstia, mikä vitutti hieman. Mikään muu meetvursti ei ole yhtä hyvää tai halpaa. Ja vaikuttaa siltä että tuota meetvurstia ei enää saa. Lappu oli kyllä vielä hyllyssä mutta sen paikalla oli jotain ihan muuta ja tietysti "kevyttä" (=vähemmän rasvaa ja enemmän sokeria). Argh.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi