27. marraskuuta 2007

Eilen maanantaina kävin sairaslomalla olevan äidin kanssa Lidlissä. Siellä oli jopa kermaviiliä, kun unohdin lauantaina ostaa sitä S-marketista. Kävin siellä pitkästä aikaa ja olin ihan sekaisin. Olen tottunut Veljmiehen järjestykseen. Siellä olikin viimeksi kaipaamaani meetvurstia, jee. Eilen lähikauppa oli näemmä veloittanut ostokseni kaksi kertaa, argh.

Vanhemmillani oli viikko sitten 30-vuotishääpäivä. Näinkin sitten unta parista joka oli ollut naimisissa 75 vuotta. Aikamoinen saavutus. Viime yön karmeassa unessa f1-kuski Heikki Kovalainen menetti päänsä. Hänen autonsa jäi kisassa ensimmäiseen mutkaan ja sanoin mielessäni että älä nouse autosta ennen kuin kaikki muut ovat menneet ohi. Mutta nousipa kuitenkin, ja takaa tuli toinen auto joka lensi Heikin auton yli ja...

Yhtenä aamuna viime viikolla kissa oksensi matolle. Sain jo viikko sitten tiistaina tietää ettei minua valittu kurssille, ihanaa. Sherryn kissa odottaa pentuja, jipii. Äiti saa slaagin jos joskus uskallan kertoa että yksi niistä tulee minulle.
Perjantaina kävin viimein kampaajalla ja pääsin eroon ällöistä hiuksista. Meinasin myöhästyä kun en päässytkään kulkemaan portista josta meinasin oikaista. Lauantaina olin ihmeissäni kun ystävällinen naapuri jutteli minulle. Tuntuu aina yhtä ihmeelliseltä kun joku kohtelee minua kuin ihmistä.

Olen katsellut hyviä leffoja. Mr Brooks toi mieleen Dexterin ja oli kerrassaan loistava. Stephen Kingin kirjoihin perustuvista leffoista katselin nyt nämä: Tarpeellista tavaraa, Pimeä puoli, Christine - tappaja-auto. Tuosta kirjasta muistan aina tämän: Ever since you have been gone, I walk around with sunglasses on. But I know I will be just fine, as long as I can make my jet black caddy shine. Olen miettinyt että pitäisi lukea uudestaan ne Kingin kirjat jotka luin vain kerran teini-ikäisenä.

Aika ihmeissäni luin että Christinen pääosanesittäjä on sittemmin ryhtynyt ohjaajaksi ja on ohjannut kolme Dexterin jaksoa!!! Iik.

Vähänkö olisi ihana paita. Dexterin toisen kauden parissa viime jaksossa on jopa tapahtunut isoja juttuja. Viime jakson lopuksi kenties isoin juttu koskaan. Ja se tuli täytenä yllätyksenä. En malta odottaa seuraavaa jaksoa.

Huomasin vasta nyt että Vesku show 2: Kuselan paluu oli ilmestynyt jo syyskuussa. Ostin sen huutiksesta. Se oli nimittäin pakko saada, kun siinä on suosikkisketsini Missä on Pultin pökät.

Lauantaina olisi Sherryn järjestämät pikkujoulut. Saa nähdä menenkö.

Kaksipäinen kissa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En minäkään tiennyt, että Christinen pääosanesittäjä on ohjannut kolme Dex-jaksoa, eli aivan uutena tuli. :D
Mitkä ne kolme jaksoa mahtavat olla?

Jep, ihana paita tosiaankin. Tekisi välillä ihan mieli ostaa jotakin Dexter-fanitavaraa, mutta toisaalta taas... Ehkä tuo kirja nyt toistaiseksi riittää.

Bella kirjoitti...

Ne jaksot ovat ensimmäisen kauden 1.11 Truth Be Told (mielestäni kenties paras jakso) ja toisen kauden 2.05 The Dark Defender ja 2.08 Morning Comes.