19. marraskuuta 2007

Voi herramunjee. Kissa on niin hulluna uuteen joulukalenteriinsa että meinaa tappaa itsensä sen takia. Kieriskeli kalenterin päällä niin onnessaan että tippui alas pöydältä selkä edellä. Taitaa kisuni alkaa olla jo aikuinen kun innostuu kissanmintusta noin kovasti.

Uneni meinasi käydä toteen kun melkein myöhästyin haastattelusta. Menin nimittäin aluksi väärään paikkaan. Menin normaalisti työkkäriin. Vähän ihmettelin kun portaikko oli tukittu kyltillä "työvoimatoimiston palveluita ei ole tässä osoitteessa". Menin silti tyhmänä hissiin ja aioin mennä neljänteen kerrokseen. Sitten päätin kuitenkin mennä vielä ulos katsomaan mitä ilmoitustaululla lukee. Karttaa katsoessani tajusin olevani sittenkin väärässä paikassa. Haastattelu oli osoitteessa Haapaniemenkatu 38 A, ei Asemakatu 38 A. Onneksi matkaa ei ollut paljon ja ehdin.


Itse haastattelu meni "hyvin". On jopa olemassa pienen pienoinen toivonkipinä ettei minua valittaisi. Tiedän kyllä toivovani turhaan, mutta...

Haastattelun jälkeen käväisin ensimmäistä kertaa Mustissa ja Mirrissä. Siellä oli jopa pikkuisen enemmän tavaraa kuin Lemmikkiasemalla. Herkkkuja ainakin. Tosin Tabitha on niin uusavuton ettei osannut isoa herkkumakupalaa syödä. Mustissa ja Mirrissä olisi ollut noita samanlaisia joulukalentereita, mutta kalliimmalla kuin Veljmiehessä.

Illalla sitten Citymarkettiin, jee. Saa nähdä ehtiikö Lemmikkiasemalle ennen sen sulkeutumista.

Ei kommentteja: