8. marraskuuta 2007

Eilen kävin postissa postittamassa Halo-kirjan, jonka joku jopa osti huutiksessa. Eläinkaupassa monien penturuokien kohdalla hylly oli tyhjä, en siis voinut ostaa niin paljon kuin olisin halunnut. Pitäisi kai käydä joskus jossain muussakin kaupassa katsomassa onko niissä jotain erilaista.

Ensilumi satoi toissayönä. Laitoin eilen ensimmäisen kerran uudet talvikengät jalkaan. Enpä arvannut miten pahasti ne jalkojani kohtelisivat. Nilkat hiertyvät pahasti noissa hikereissa, en siis voi pitää noita kenkiä. Pitäisi saada äkkiä toiset talvikengät, mutta NetAnttilassakaan ei ole mitään sopivaa tai tarpeeksi halpaa. Olen siis kusessa. Huomenna on pakko laittaa kesäkengät jalkaan eli liukastelua on tiedossa. En odota innolla.

Usein kun aamulla herään kissa istuu keittiön pöydällä katsellen ikkunasta ulos. Aina mieleeni tulee runo jonka tätini kirjoitti minulle ollessani ensimmäisellä luokalla: "Kissa istuu ikkunalla, kutoo pientä sukkaa. Älä itke ***-rukka, itkus menee hukkaan." Minulla on vieläkin tuo paperi tallella. Siinä lukee myös mm. "Isomummo on aika lihava" ja "Äidillä on kova ääni kun se suuttuu". Kaikki tavuviivojen kanssa.

Ei kommentteja: