17. marraskuuta 2007

Heräsin tänä aamuna klo 5.30. Aikainen lintu madon nappaa. Harvemmin olen nykyään päässyt tuota puolta itsestäni toteuttamaan, mutta eiköhän se tahti taas muutu.

Veljmiehessä jopa oli niitä joulukalentereita kissoille (ja koirille ja jyrsijöille). Kauan etsin hintaa (4.95e) enkä vielä ostanut. Maanantaina sitten. Euroshopperin meetvurstin arvoitus on ehkä ratkennut. Nyt sitä myydään 100 gramman pakkauksissa hintaan 0.85e. Ennen oli 600 gramman paketti joka maksoi 3,99e. Eikä tuo edes ole samanlaista sillä entisessä oli hevosenlihaa ja tässä ei. Hevosenliha on se mikä tekee meetvurstista hyvää.


Outo viikonloppu sinänsä. Pitkästä aikaa on vapaata mutten ole bilettämässä. En edes kysynyt Sherryltä kävisikö hänelle. Totesin että koti-ilta tekee minulle hyvää. Vanha ja raihnainen kaipaa lepoa.

Kävikin ilmi että saattaisin päästä maanantaina Citymarketiin. Aika epätodennäköistä se kyllä on. Ja jos ei sinne niin ehkä sitten Lidliin. Saa nyt nähdä.


Äiti toi minulle nimipäivälahjaksi ihanan kissakortin, atsalean ja taivaansiniset enkeli-pörrösukat. Äiskä tietää mitä minä haluan. Tosin kukat ei kuulu sille listalle.

Ei kommentteja: