3. joulukuuta 2007

Tuli oltua lauantaina pikkujouluissa. Suurimman osan illasta istuin yksin olohuoneessa kun muut olivat keittiössä. Eli ei hyvin mennyt. Pitänee jättää uudenvuoden pippalot väliin.

Olin alunperinkin ostanut liian pienen vodkapullon ja join siitäkin vain puolet. En siis ollut juurikaan humalassa. Ei vaan viina maistunut.

Sherryn kissa saa viisi pentua. Kysyin häneltä minne pennut menevät. "Myyntiin." "Kaikkiko?" "Kaikki." Sitten vasta Sherry muisti että "ai niin, yksi sulle." Sen nyt näkee sitten. Joskus toukokuussa vasta Tabitha kaverin saisi. On vaan vaikeaa uskoa että Sherry pystyisi noista kisuista luopumaan.

Jossain vaiheessa sitten lähdettiin lähiöräkälään, karaokebaariin. Yksi porukasta oli todella pahassa humalassa. Tuli sitten kyseltyä Sherryltä että tuollainenko minäkin olen ja noinko pahassa humalassa (en kuulemma koskaan) ja antaisiko hän minun juoda lisää jos olisin noin huonossa kunnossa (pakottaisi minut juomaan viisi lasia vettä, mihin oli pakko todeta että thank you!).

Kapakassa muut lauloivat karaokea mutta minä en. Yks ukko yritti jotain jutella mutten saanut sen puheesta selvää. Tuli todettua että lähiräkälässä taitavat (nuoret) naiset olla harvinaisempi näky. Juteltiin Sherryn kanssa siitä miten ollaan siskoksia. Ja Sherry käski minua valitsemaan jonkun karaokelaulun jonka joskus tarpeeksi kovassa humalassa voisin hänen kanssaan laulaa. Edellisellä kerrallahan se oli se Dancing queen. Sherry lauloi taas Woman in loven, ja se on tosi ihana mutta ihan liian vaikea mulle.

Oli lähes puoliyö kun viimein päästiin Setan bileisiin. Tuli lopulta tanssittuakin vähäsen, esim. Dime pari kertaa. What have you donea dj:llä ei ollut. Yksi homomies näyttää Sherryn mielestä Michaelilta. Kysyin tyhmänä että Jacksoniltako? No eiku PB:n Scofieldiltä. Transu yritti taas kysellä oonko mä varmasti hetero.

Kotona olin jo ennen kahta. Ja koska en ollut humalassa ei ollut krapulaakaan.

Olipa yhtä tyhjän kanssa ostaa kisulle joulukalenteri. Se on niin uusavuton ettei osaa syödä kalenterissa olevia herkkuja.

funny pictures
moar funny pictures

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi