17. joulukuuta 2007

Kävin aamulla työkkärissä. Muistin jopa viime viikolla että sielläkin pitää käydä ennen vuodenvaihdetta. Pääsin heti toisena sisään ja tällä kertaa ei jopa pakotettu mihinkään kun valehtelin sujuvasti tekeväni kauheasti töitä.

Työkkärin jälkeen suuntasin Prismaan, kun tajusin sen olevan Microteknian vieressä. Kyllä siellä ois ollunna vaikka mitä. Ostin pakettikortteja ja kissalle lelupallon sekä herkkuja. Kävin Alkossakin mutta ei siellä mitään ollut.


Sitten kävelin kaupunkiin jotain outoa kautta. Luulin jo eksyneeni mutta pääsin kuitenkin perille. Laitoin joulukortit postiin. Mustista ja mirristä ostin lisää lelupalloja. Yves Rocherilla liityin kanta-asiakkaaksi. Kirjatorilta ostin sen Kaikkein parhaan joulukirjan. Seuraavaksi ostoslistalla ovat Mauri Kunnaksen joulupukki- ja Koiramäki-kirjat.

Kissalla on ollut ensimmäinen kiima-aika melkein viikon verran. Naapurit varmasti tykkäävät kun kissa karjuu niin kovaa kuin ääntä vaan lähtee. Heti ensi vuoden aluksi pitää viedä kisu leikattavaksi.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi