5. kesäkuuta 2012

True Blood 12: Deadlocked

Charlaine Harrisin kirja Deadlocked on Sookie Stackhouse-sarjan 12. osa

Huh huh. Deadlocked yllätti minut todella. Jo aika kauan sarja on tuntunut minusta hiukan pakkopullalta, mutta tämä kirja ei sitä ollut. Oli pakko lukea viimeiset noin 200 sivua noin kerralla loppuun.

Eräs sarjassa jo pitkään ollut hahmo paljastuukin petturiksi! Järkyttävintä oli kuitenkin erään päähenkilön kuolema. Se yllätti täysin, ei ollut mitään varoitusmerkkejä. Teki mieli itkeä.

Seuraava eli toukokuussa 2013 ilmestyvä 13. osa Dead Ever After tulee olemaan sarjan viimeinen. Apuva!! Itkettää nimittäin lisää jos sarja ei lopu toivomallani tavalla.

Kun olin saanut luettua kirjan loppuun eksyin sattumalta kanavasurffaillessa näkemään muutaman sekunnin True Bloodia. Ei näin, HBO. Ei näin.

True Bloodin viides kausi alkaakin USA:ssa tänä sunnuntaina. Ei kiinnoistaisi katsoa sitä pyhäinhäväistystä mutta pitäähän sitä varmistaa että paska Tara on todella kuollut. Tosin tulin ajatelleeksi että vielä kuolemaakin julmempi kohtalo sarja-Taralle olisi kirja-Taran kohtalo: hääputiikin myyjä, naimisissa ja pienten kaksosten äiti. HAHHAH. *evil laughter*

Ei kommentteja: