21. kesäkuuta 2012

Tappavat kauhukohtaukset?

Keksin eilen itselläni taas uuden sairauden: kardiomyopatia. Hengenvaarallinen sydänsairaus jonka ensimmäinen oire on usein äkkikuolema. Muita oireita: puutuva vasen käsivarsi, jota minulla on jatkuvasti. Painon/kiristyksen tunne vasemmalla puolella kaulaa.

Kardiomyopatian syitä voivat olla esimerkiksi perinnöllisyys, erilaiset tulehdukset (esimerkiksi vaikka vain suussa), stressi. Minun "syyni" olisi tietysti kauhkohtaukseni. Olen usein miettinyt miten sydämeni oikein kohtauksia kestää, ja voihan olla ettei kestäkään. Kohtausöiden jälkeen tuntuu usein painon/puristuksen tunnetta sydämen kohdalla, niin nytkin.

Ja mitä tekeekään kaiken tämän "tajuaminen"/luuleminen? Lisää kauhukohtauksia.

Viime yönä olin ehtinyt yrittää nukkua vain pari minuuttia kun vasen käsivarsi puutui. Ja mikä pahinta, ei se enää siitä vertynyt. Helvetin ärsyttävää. Yritä siinä sitten nukkua. Näin unta True Bloodin Billistä, jota inhoan.




Endon takia käytän nykyään keltarauhashormonia, ja sehän lisää veritulppariskiä... Ja taitaa aiheuttaa muutakin epäkivaa. Ei kantsis? Pakko kokeilla jotain.

Kesätöitä on vasta elokuussa. Sain nyt vain puolet normaalista kesätyömäärästäni. Ei sillä että olisin halunnut yhtään.

Countdown on alkanut. 32 jaksoa Teho-osastoa jäljellä. Ja yhtäkkiä tuo jäljellä olevien jaksojen määrä vähenikin luulemastani, sillä 14. kaudessa olikin näköjään vain 19 jaksoa normaalin 22 sijasta. 299 jaksoa katsottu. Tässä projektissa on kai kestänyt kolmisen vuotta? Haluaisin jo katsoa muutakin. Ja toki olen tietysti katsonutkin, mutta silti.

Päivän mysteeri: Missä on hopeinen kaulaketjuni ja väritön enkeliriipus? Ne olivat kaulassani kaksi viikkoa sitten bilettäessä ja nyt en löydä niitä mistään. Kotona ne kyllä ovat. Viimeksi oli kaulassa myös toinenkin ketju ja ne sotkeutuivat toisiinsa. Ja sitten keittiön pöydällä niitä selvittelin... Toinen ketju on kyllä tallessa.

Huomenna kai jonkinlaista juhannuksenviettoa... Saa nähdä mitä kamalaa siitä seuraa.


Ei kommentteja: