11. kesäkuuta 2012

Mineraalimeikkejä + Yves Rocher

Hiukan arvelutti tilata LilyLololta. Eikä edes niin hiukan. Sillä LilyLolo oli se nettikauppa josta korttitietoni aikoinaan vuosivat. Vasta paljon tapahtuneen jälkeen luin sattumalta jostain että LilyLololle oli käynyt köpelösti korttitietojen kansa. Itse he eivät mitään asiasta ilmoittaneet. Nyt oli onneksi tullut maksuvaihtoehdoksi Paypal, tosin sekin toimi niin epäturvallisesti että Firefox yritti estää maksamisen. Huok, ei vaan vaikuta turvalliselta tuo kauppa. No itse tilaus tuli perille nopeasti että ei mitään ongelmia siinä suhteessa. Ja mitä LilyLolon mineraalimeikkeihin tulee niin en tykkää, tilasinkin nyt vain siveltimiä.

Meow Cosmeticsin mineraalimeikit ovat paljon parempia eli peittävämpiä. Meow:lla vaan on ihan liikaa sävyvaihtoehtoja. Monta kertaa menneisyydessä olisin halunut tilata Meowlta mutten jaksanut ruveta miettimään ja valitsemaan sävyjä. Sitten kuitenkin kerran jaksoin. Ja kappas vaan, kaikki tilaamani testerit olivat liian vaaleita. Kummallista. Yleensä ongelma on täysin päinvastainen. Enkä enää meinannut jaksaa yrittää valita lisää (pitää kai sitten olla ihan ruskeita?!) näytteitä. Enkä jaksanutkaan kuin vasta äskettäin. Meowin sivutkin ovat aika sekavat ja 90-lukulaiset. Mutta kyseessä taitaa olla hyvin pieni yritys?



Tein myös pitkästä aikaa tilauksen Yves Rocherilta, koska tarvitsin... shampoota enkä kehtaa mennä myymälään. Ei ole ruman paikka se. Mukaan tarttui vähän liikaa kaikkea muutakin. Olisin halunnut kaikista eniten vadelman tuoksuista kropparasvaa, mutta sitä ei näköjään enää ole ollenkaan?! :( Les Plaisirs Nature-sarjan vadelmatuotteet ovat olleet nuoresta asti suosikkejani. Vadelma on suosikkituoksuni kosmetiikassa.

Ei kommentteja: