18. kesäkuuta 2012

Köyhän toivelista

On joitakin tavaroita joita tarvitsisin tai haluaisin. Eli tässä jonkinlaista toive/tarvelistaa.

Tietokone. Nykyinen tietsikkani on aika vanha ja raihnainen. Sillä ei pystyisi pelaamaan esimerkiksi Sims 3:a, ei sillä että edes haluaisin. Erityisesti lämpimällä ilmalla kone tilttailee. Eikä se jaksa pyörittää kunnolla liian hyvälaatuisia nettivideoita. Voipi kai posahtaa milloin vaan ja sitten itkettää.

Kännykkä. Nykyinen kännykkäni on joku Nokian 3310 tai vastaava, eli noin 12 vuotta vanha malli. Ehdoton vaatimus uudelle kännylle on se että se on pinkki. Joitakin viikkoja sitten katselin kännyköitä nettikaupoissa. Huomioni sai Samsungin pinkki S5230. Hintavertailu olikin mielenkiintoista: CDON 85e, NetAnttila tarjouksessa 80e (normaalihinta 160e!), Expertin nettikauppa 59e (en edes tiennyt että heillä on nettikauppa), Gigantti 58e. Mutta seuraavaksi rupesinkin haaveilemaan Samsungin Galaxy Y:stä... joka maksaa noin 129e.




5 litran kattila. Minulla on 10 litran kattila ja pieni kattila. Jotain siltä väliltä olisi kai ihan käytännöllistä.

Olen haaveillut aurinkolaseista voimakkuuksilla aikamoisen monta vuotta. Minulla ei ole koskaan ollut minkäänlaisia aurinkolaseja, joten kaihi here I come?

En ole koskaan omistanut myöskään hiustenkuivaajaa. Vähän aikaa sitten sain päähäni että sellainen pitäisi olla. Miksi muka?

Kiitos kissojen tai lähinnä Ollen, nykyinen täkkini on niin hajalla ettei sitä pysty enää pesemään. Joten uusi peitto on pakkohankinta. Siitä tuleekin pitkä prosessi. Edellistäkin ostin monta viikkoa. Kävin monta kertaa Anttilassa hipelöimässä, ennen kuin viimein raaskin ja uskalsin ostaa sen noin 30 euron peiton.

Kuten myös uusi pussilakana. Ihana kissapussilakanani hajosi äskettäin. Oli vain muutaman vuoden vanha. :( Uudessa pitää olla jokin kiva aihe, eli kissa tai kiroileva siili tai prinsessa... Nyt harmittaa etten aiemmin ostanut kivoja pussilakanoita joita tuli vastaan. Sekin vanha kissapussilakana oli Hobby Hallista, mutta tuli myöhemmin myyntiin myös Anttiloihin. Mutta toki nyt kun olisin halunnut uuden samanlaisen, eipä ollut enää NetAnttilassa eikä Kuopion Anttilassa. Saman sarjan koira- ja kissaeläinpussilakanoita kyllä oli jäljellä.. :(

Uusin haaveeni on jäätelökone. Järkevää vai ei, en tiedä. Kaupoissa ei ole mitään kunnon karppijäätelöä. Itse tekemällä saisi juuri sitä mitä haluaa ja voi syödä. Lidlissä olisi juuri vähän aikaa sitten ollut halpa (23€?) jäätelökone, mutta kävelinpä onneni ohi.

Ei kommentteja: