25. kesäkuuta 2012

Juice 2012

Juhannusaattona mentiin ensin kaverin luokse grillaamaan ja sitten Rauhalahteen keilaamaan. Satamassa Albatrossin ovilla minuun iski kamala naurukohtaus kun henkkareitani kysyttiin. Varmasti pelkkää vittuilua tuokin. No jaa, ehkä se johtui liian nuoresta seuralaisesta.

Albassa oli onneksi alkuillasta aika tyhjää. Olen edellisen kerran ollut juhannuksena ulkosalla joskus ehkä vuosikymmen sitten, ja ryysis oli aina kamala. Nyt oli kivempaa.

Albatrossin karaokeisäntä oli huonoin koskaan. Pakko kai sen on olla koko paikan omistaja, mikään muu ei sitä käytöstä selitä. Valitti koko ajan siitä että ihmiset eivät laula hänen mielensä mukaisia biisejä - no laittaisi listalle sitten vain sellaisia biisejä jotka hyväksyy. En edes sano enempää vaikka mieli tekisi.

Kotiin lähdettiin keskiyön paikkeilla. Taksiasema löytyi yllättävän helposti vierestä. Harmi vaan että tärkein eli kokko unohtui, d'oh. Krapulaa ei ollut ja hyvä niin, sillä piti mennä äitin luokse syömään.

Juhannuksen aikana katsottiin kaksi leffaa, South Park ja Ladattu ase 1. Sekä Kovan lain jakso joka jäi näkemättä aattona. Ei ole enää kovin montaa jaksoa jäljellä alkuperäistä Kovaa lakia.



Tänään en löytänyt Anttilasta halpoja punaviinilaseja. Tarvitsisin uuden, toinen viinilaseistani hajosi toukokuussa. Mitään kalliita en osta, enkä monen kappaleen pakkausta. Trikoocapreja sentään löysin viimein. Puoleen hintaan viidellä eurolla, ostin kahdet. Sokokselta ostin kahdet kesäsukkahousut lisää. Onneksi olivat vieläkin tarjouksessa, 9.95€ (13.95)/kpl. Kallista lystiä silti kun eivät kauaa kestä.

Kotiin tultua piti katsoa True Bloodin viidennen kauden kolmas jakso. Sarjassa ja kirjoissa ei ole enää mitään samaa. Ja sitten katsoin Jersey Shoren ensimmäisen kauden kolmannen jakson. Jersey alkoi äskettäin alusta TV5:llä, jaksot esitetään torstain ja perjantain välisenä yönä... Ja sitten tuli katsottua vielä Teho-osaston 300:s jakso, joka olikin jouluinen. Ja jakso tilttasi tietysti. Tämä kone ei meinaa jaksaa tehdä enää yhtään mitään.

Tänään ei ole jalkapalloa. :( Ja keskiviikkona tietysti se paras ottelu, Espanja-Portugali on yhtä aikaa Diilin kanssa. :( Voi prkl. Ja samana päivänä alkaa yleisurheilun EM-kisatkin Hesassa..

Ei kommentteja: