11. kesäkuuta 2012

Biletä kuin pingviini

Lauantaina oli tarkoitus mennä Puikkariin tai Onnelaan, mutta jäätiinkin Gloriaan kun siellä oli kerrankin ihana dj joka toteutti heti kaikki biisitoiveet, alkaen Backstreet Boysista..

Vodkaa tuli juotua ihan liikaa niin tuloshan oli kiva. Sunnuntaiaamuna oksensin kaksi kertaa, kuudelta ja kahdeksalta. Ensimmäisen kerran söin iltakahdeksalta.. jugurttia. Ja kurkku oli oksentamisen takia ihan tulessa, eipä ole ennen tuollaista ollut. En edes ollut kovin humalassa, en tajua miksei vodka potkinut kovemmin. Onko muka pakko juoda ällömakeita kevytsiidereitä?



Päälläni oli tämä uusi mekko, johon olen totaalisen ihastunut. Ihottumien takia iski pakkomielle saada mekkoja joissa on 3/4-hihat, tämä oli ensimmäinen uhrini. Ebaysta of course.




Ollen kanssa makoiltiin sitten sunnuntaipäivä sängyssä. Olle halusi välttämättä käyttää koko ajan jalkaani tyynynä. Olle se vaan on aina semmoinen.




Viime yö oli aika hirveä. Heräsin monta kertaa kipuihin, ja oli vaikea nukahtaa uudelleen. Olin joka kerta luovuttaa ja nousta ylös. Koskee hartioihin, alaselkään, kylkiin ja vatsaan. En tiedä mitä olen oikein puuhannut kun olen kuin jyrän alle jäänyt.

Juhannuksena olisi kai tarkoitus mennä keilaamaan..

Vuosi sitten ostin Norlynin kesäsukkahousut, 10 denieriä eikä kärkivahvikkeita. Nyt niitä sukkahousuja ei löydy enää mistään kaupoista. On kai sitten valmistus lopetettu. Pitäisi löytää toiset vastaavanlaiset, sillä nuo sukkahousut hajosivat nyt. Kerkesin käyttää tasan kaksi kertaa..

Ihmettelin miksi sain Mehiläiseltä paksun kirjekuoren. Sehän oli kutsu työterveystarkastukseen. Tarkastukseen kuuluu nyt esimerkiksi verikokeita, eipä viime kerralla ollut. Pitäisi jaksaa joku aamu raahautua syömättä labraan...

Vähän aikaa sitten löysin viimein kirppikseltä South Park-elokuvan, olin etsinyt sitä vain puoli vuotta. Samalla tarttui mukaan myös Sims 2-lisäosa Kaupunkikämppä eli Apartment life.

Story of my life, kiitos Kalin:



cat versus human


Blogger on tehnyt paskoja muutoksia. Blogien osoite ei olekaan enää .com vaan .fi. Ja kaikki muut mahdolliset maatunnukset vielä päälle. Eli Tradedoubler vetää koko ajan erroria eli jääpi vitusti tuloja saamatta. Kiitos, Blogger. Lisäksi uusi editor on täysin paska. Lisää koko ajan välilyöntejä minne tykkää. Ei enää osaa keskittää kuvia eli jokainen kuva pitää itse manuaalisesti keskittää. Ennen se myös lisäsi automaattisesti oman koodinpätkän aina kun lisäsi kuvan. Se piti huomata poistaa, muuten kaikki oli pilalla. Mutta on tainnut jopa lopettaa tuon nyt.

Ei kommentteja: