26. kesäkuuta 2012

Kiireinen päivä?

Tänään sain itseni ylös sängystä klo 9.45. Olin juuri lähtemäisilläni Lidliin kun Kali oksensi tietokonetuolilleni. Ei siis ole vaikea arvata kuka oli syyllinen edelliselläkin kerralla. No Kalihan on ainoa kissa joka nukkuu tuolla tuolilla.

Lidliin oli tullut uutuutena sitruunan makuista vissyä jossa on lisäksi c-vitamiinia ja magnesiumia. Kappas vaan. Olen nimittäin juonut toisen valmistajan vastaavaa mutta omenan makuista, on vaan kallista. Innoissani ostin pakastekukkakaalia sillä sen ansiosta vältyin tänään porkkanashow'lta, jee.

Lidlissä piti käydä nyt sillä loppuviikosta ei ehdi yleisurheilun EM-kisojen takia. Tv-lähetykset alkavat joka päivä klo 8.45. Pitää olla skarppina töllön ääressä että missaisi mahdollisimman vähän. Ja silti tietysti missaan paljon. Kiirettä pitää penkkiurheilijalla näinä aikoina.

Lidlistä tultua ruokin kissat ja itseni. Viimeinen Miamor-purkki, Fine Filets tonnikala & juusto, ei kelvannut Kalille. Sille ei kelpaa melkein mikään aamiaisruoka, jotka ovat monesti ns. aitoa lihaa.

Sitten imuroin. Täällä on niin paskaista että pitäisi imuroida vähintään kaksi kertaa viikossa. Lattiatkin pitäisi taas pestä. Eilen pudotin vaihteeksi kananmunan parketille. Se oli rikki ja kiinni kennossa eikä meinannut millään irrota.

Olin jo pitkään halunnut tehdä karppeja mutamuffinseja, nyt oli viimein sopiva väli. Ei ole oikein leipomukset tai leivät maistuneet viime aikoina. Tajusinpa äskettäin senkin etten ole vieläkään tehnyt itselleni viime vuoden synttärikakkua. Niin se vuosi vierähtää.

3 jaksoa Teho-osastoa. TJ 28 jaksoa. Ensimmäisessä jaksoista vieraili hahmo Jeanie Boulet. En ollut aiemmin huomannutkaan että Reggietä esittää Prison Breakin neljännen kauden tappokone. Pratt harkitsi lähtöä pois Countystä. Olisi kannattanut niin ei olisi kokenut traagista kohtaloaan. Ja hauskaa oli se että kun Tehiksen jakson lopussa soi Christina Aguileran Beautiful niin heti sen jälkeen Winamp soitti kyseisen biisin.

Ei kommentteja: