2. heinäkuuta 2012

Voihan Espanja x 3

Epistä. Ei sama maa saa voittaa kolme kertaa peräkkäin. Toki olin jalkapallon EM-kisojen finaalissa Espanjan puolella, mieluummin se kuin baska-Balotelli & Italia. Mutta loppuottelusta tuli lopulta mieletön teurastus, voi Italia-raukkaa.

Unelmafinaalini olisi ollut Espanja-Portugali, mutta se oli jo välierä. Keskiviikko-iltanana olikin rankkaa kun piti katsoa yhtä aikaa sitä matsia ja Diiliä. Ottelu meni jatkoajalle ja rankkareihin asti. Diili loppui kun rankkareista oli potkittu kaksi, molemmat epäonnistuneita. Eli ihan hyvä ajoitus.

Toisessa välierässä piti yrittää päättää kumpaa vihaan enemmän, Balotelliä vai Saksaa. No Saksaa, eli Italian voitto oli kai hyvä juttu vaikkakin juuri eräs kusipää-paskiainen sen ratkaisi.

Torstai oli ainoa päivä jolloin sain katsoa yleisurheilun EM-kisoja koko päivän. Tai no, sunnuntaina myös kun alkoi niin myöhään. Kisat loppuivat mukavissa merkeissä kun Borleen veljekset eivät joutuneet lähtemään tyhjin käsin kotiin eli Belgia voitti pitkän viestin. Viestit ovat aina parasta hupia.

Tänään oli pakko mennä cityyn. Torstaina tuli viesti kirjastosta että varaamani kirja on saapunut. Ihme kyllä tajusin melkein heti etten olekaan menossa keskustaan aikarajan puitteissa. Tai no olen mutta en niin että kirjasto olisi auki. Tai niin että haluaisin raahata kirjaa mukanani...

Carlsonilta löytyi tarjous-viinilasi 1.65e, hah. Tilavuus yli puoli litraa eli ehkä riittää. Etsin uutta lukuvuosikalenteria monesta paikasta, vanha loppui eiliseen. Ainoastaan Sokoksella oli eikä mieleisiä. Pitää sitten kai tilata tämä kissakalenteri. Pitää vaan odottaa että saan Pointshopissa täyteen 20 euron lahjakorttiin oikeuttavan pistemäärän.



Vasta S-marketin kassalla tajusin etten ole muistanut ostaa itselleni synttärilahjaksi raaputusarpaa. Miten olen voinut unohtaa kaikkein tärkeimmän asian? En sitten muistanut missä arvassa nykyään on suurin päävoitto enkä uskaltanut kysyä. Ostin 7 euron Casino-arvan jonka päävoitto on 300 000€. Ja tietysti olisi pitänyt ostaa 10 euron Mega-arpa jonka päävoitto on 500 000...

Perjantaiaamuna meinasin kadottaa äidin asunnon avaimen. Olin tulossa kotiin töistä kun alaovea avatessa huomasin että avainnipusta puuttuu äidin avain. Onneksi se avain löytyi samantien taskun pohjalta. Oli irronnut heikon ja ohuen rinkulansa takia.

Kissan raapaisu voi olla hengenvaarallinen

Voin kulutus nousi 20 prosenttia

Ei kommentteja: