21. heinäkuuta 2012

Paniikkikohtauksia ja raskausarpia

Viime sunnuntaista keskiviikkoon sain nauttia yksinolosta. Juhlan kunniaksi järjestin muotinäytöksen, siivosin ja tein itselleni elämäni ensimmäisen Bloody Maryn. Voipi sanoa että se oli aika... ruokaisa drinkki.


Eilen käytiin katsomassa uusi Batman. Siinä olikin pikkurooleissa paljon tuttuja näyttelijöitä, esimerkiksi Dexterin Quinn ja Prison Breakin Bellick. Leffan lopussa oli monta yllätystä.

Pyysivät sitten töihin näiksi neljäksi päiväksi. Pahinta on että arvasin sen. Heräsin eilen yhden jälkeen iltapäivällä, viestissä sanottiin että lähettäjään saa yhteyttä klo 11.30 asti ja sen jälkeen "Virpiin". No eipä ole hajuakaan kuka tämä Virpi on tai mikä hänen numeronsa on tai mihin asti hän on tavoitettavissa. Joten vaikea oli viestiin vastata. Varsinkin kun viimeksi juuri tuon lähettäjän numeroon viestin laitettuani sain haukut. Joten... hah.

Tällä viikolla lainasin kirjastosta kolme kirjaa: Mietiskely ja stressin hallinta, Kuinka vapaudun stressistä ja Hyvää yötä - apua univaikeuksiin. Noista viimeisessä jopa mainitaan erikseen yölliset paniikkikohtaukset. Alan tajuta että juuri se on oikea nimi vaivalleni eikä kauhukohtaukset. Selvää on että minun pitäisi opetella hengittämään ja rentoutumaan. Paniikkihäiriöisille suositellaan mm. meditaatiota. Jonkinlaista ahdistushäiriötä minulla taitaa tosiaan olla. Tiistai-iltana rytmihäiriöiden jälkeen alkoi taas koskea sydämeen.

Että minua vituttaa raskausarpeni. Jo pelkästään niiden nimi on harhaanjohtava, englannin venymisjäljet olisi paljon parempi. Raskausarpia kuulemma tulee jos lihoo tai laihtuu tai kasvaa nopeasti. Tietääkseni en ole koskaan tehnyt noista yhtäkään. En ole lihonut saati sitten nopeasti. Kasvanut olen mutten käsittääkseni nopeasti enkä edes kovin paljon (161 cm). Tosin tuli äskettäin mieleen että laihduinhan minä silloin yhdessä vaiheessa aika paljon. Painoin kai jotain 52 kiloa josta paino tippui noin 40 kiloon. Mutta raskausarpia oli kyllä jo ennen sitä.

Ensimmäiset raskausarpeni sain teini-iässä, pohkeisiin polvitaipeiden alle. Nykyään raskausarpia on myös lantiolla ja reisissä. Kummallista, sillä kaikkien mittataulukoiden mukaan lantioni leveys on 12-vuotiaan. Olen kai sitten joku ihmeen piilolihava kun raskauarvet vain valtaavat yhä lisää alaa vuosi vuodelta.

Tänä syksynä kuvataan Joe Hillin mainioon kirjaan Sarvet perustuva leffa! Harmi vaan että pääosassa Iginä on eräs Harry Potter eli Daniel Radcliffe.

Aika kiva kissakansi Uinu uinu lemmmikkini blu-raylla.

Ei kommentteja: