30. heinäkuuta 2012

Tupakkafestarit

Tänään lämmintä 30 astetta eli kesä tuli viimeinkin. Juuri kun kesätyöni alkoivat...Kävin pitkästä aikaa kirpparilla, ei siellä mitään ollut mitä olisi jaksanut raahata kotiin asti. Sokoksella sentään oli puoleen hintaan Urtekramin kamomilla-shampoota. Jo viime viikolla täysin sattumalta huomasin alelaarissa käyttämäni luontaistuotteen: normaalihinta 48 euroa, nyt 29e. Mutta se häipyy nyt ainakin Sokoksen valikoimasta, onkohan tekeminen lopetettu? Veljmiehestä löytyivät uudet Kopparbergin Ahomansikka ja Lakka kevytsiiderit, ja sattuivat vielä olemaan alennuksessa.



Lauantai-iltana oltiin RockCockissa Nightwishin konsertissa. Kun ympärillä jokainen polttaa ketjussa tupakkaa niin lopputulos on muutaman vuosikymmenen edestä passiivista tupakointia. Ei suinkaan vituttanut yhtään, varsinkin kun kotona huomasin että hiukset ja kaikki vaatteet lemuaa tupakalle. Miksi tupakoijat ovat niin itsekkäitä idiootteja? Tuhoavat muidenkin terveyden ja roskaavatkin surutta.

Kappas vaan kun vakituinen postinjakaja oli näköjään palannut töihin tänään. Juuri sopivasti kun iHerbin paketti tuli. Tuuraaja ei olisi varmasti tuonut sitä kotiovelle asti. Oli taas hauskaa kun juuri tilattuani tuli postikulut pois-tarjous.



Viimeksi huhtikuussa tein kaksikin tilausta kun vastaava tarjous oli edellisen kerran.



Ei kommentteja: