13. heinäkuuta 2012

Mustan tikarin veljeskunta: Minun rakastajani

J.R. Wardin kirja Minun rakastajani on Mustan tikarin veljeskunta-sarjan 8. osa

En voi mitään sille että Langenneet enkelit-sarja pilaa osaltani myös Mustan tikarin veljeskunnan kiehtovuutta. Kun on kaksi täysin samanlaista sarjaa, joissa henkilöt ajattelevat ja kiroilevat samalla tavalla, se vain on ihan liikaa saman toistoa.

Sain luettua kirjan loppuun tiistain ja keskiviikon välisenä yönä noin klo 1.30, eli totta kai se piti otteessaan. Eri juonia oli paljon ja sivujakin taas yli 700. Varsinkin yksi juonikuvio (kummitus) pisti miettimään että miten tämä nyt kuuluu mihinkään. Koko kirjan ajan odotin paljastusta siitä ja tulihan se paljastus. Mutta eipä se enää oikein tuntunut miltään. Paljon enemmän yllätti kun paljastettiin erään Valitun todellinen henkilöllisyys.

Loppu oli jotenkin ihan liian onnellinen. Ei ollut tällä kertaa mitään cliffhangeria.



Ajatus seuraavasta kirjasta ei inspiroi, sillä silloin kyseessä on vihaamani Paynen tarina. Ei kiinnosta. Samoin 10. osa tulee mielestäni ihan liian aikaisin, ei Tohrin pitäisi vielä uutta rakasta löytää. No se 11. osa on viimein jättipotti, Blay ja Qhuinn. Lover at last (ihana nimi) ilmestyy englanniksi maaliskuussa 2013.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Blay ja Quinn kiinnostaa itteeni eniten! Sitä kirjaa odotan kuin kuuta nousevaa. :D:D