20. joulukuuta 2011

True Blood-kello ja muita koruostoksia

Tiedän ettei kello ole koru mutta en anna sen haitata.

Olen kaiketi päättänyt ruveta käyttämään hopeakoruja kultakorujen sijaan. Syynä on tietysti se että hopeakorut ovat paljon halvempia, ja valikoimaa tuntuu olevan niin paljon enemmän parin euron hintaluokassa.

Koska rannekelloni on kullanvärinen se ei oikein sovi yhteen hopeakorujen kanssa. Olisihan minulla vaaleanpunainen lasten kissakello, mutta ei oikein kelpaa sekään. Halusin rannekellon joka on joko hopeanvärinen, musta tai sininen.

Eilen osui eBayssä vastaan tämä True Blood-rannekello. Meinasin jo ostaa sen 13 punnan osta heti-hinnalla, mutta huomasin sitten onneksi että sama kello oli myös huutokauppa-vaihtoehtona. Ihme kyllä voitin huudon. Jokin aika sittenhän tajusin että jos koskaan perustaisin baarin laittaisin sen nimeksi Fantasia... No ehkä tuo kello kelpaa biletykseen, saa nähdä. Ja mietin jo pitäisikö hankkia ensi Halloweenin Claire Redfield-asuuni Umbrella-rannekello, kun tuli sellaisiakin vastaan.


Voisin kai kirjoittaa romaanin tämän enkelinsiivet-sormuksen hankkimisesta. Löysin sen ensimmäisen kerran eBaystä jo kuukausia sitten, mutta tarjolla oli vain yksi, liian iso koko. Silti huokailin sormuksen perään kuukausikaupalla. Vasta paljon myöhemmin tajusin etsiä tätä sormusta myös Amazonista. Siellä oli valikoimassa peräti kaksi eri kokoa, toinen eBaynkin sormusta isompi ja toinen liian pieni. No vasta sitten tajusin etsiä sormusta Googlesta, ja avot... johan alkoin lyyti kirjoittaa. Löytyi nettikauppa Silvershake.com jossa oli sormuksesta jopa eri värejä. Aiemmin tiesin vain tästä vaaleansinisestä. Tuossa kaupassa oli myös tummansininen, vaaleanpunainen ja valkoinen. Lopulta tilasin alkuperäisen eli vaaleansinisen. Vaikka paketti tuli Thaimaasta asti niin ei mennyt montaa päivää kun se oli perillä.


Pitkään katselin erilaisia hopeisia kaulakoruja. Harkinnassa olivat esimerkiksi nimikoru jollaisen olen pitkään halunnut, koru "Angel"-tekstillä sekä riipus jossa on sydän ja siivet. Vasta eilen löysin sen mitä olen pitkään halunnut: enkeliriipuksen heinäkuun birth stonella, mitä se sitten onkaan suomeksi. Sain rihkama birth stone-enkelin vuosia sitten syntymäpäivälahjaksi äidiltäni, ja siitä asti olen halunnut sellaisen hiukan paremmin aikaa kestävänä versiona. Ja tämä on jopa suhteellisen nätti. Me likes?


Tämä kaulakoru oli ilmainen kaupanpäällinen Animal rescuelta. Ihan kiva mutta minulla ei oikein ole käyttöä noin isolle korulle.


Tämäkin sydänranneketju on Animal rescuelta. En voinut vastustaa sitä koska se on sininen. Olen kyllä pettynyt korun laatuun, kaiketi vastaavia saa eBaystä (Aasiasta tietysti) muutamalla eurolla.


Netistä ostaminen on ihan liian helppoa. Pari klikkausta vaan ja... rahat ovat menneet.

Ei kommentteja: