29. joulukuuta 2011

Pieleen menneitä nettiostoksia

Sen siitä saa kun tilailee paskaa netistä ja vielä ulkomailta. Hehkutin aiemmin syntymäkivi-enkeli-kaulakorua. Tilasin tietysti syntymäkuukauteni heinäkuun korun ja yllätys olikin kiva kun paketista kuoritui huhtikuu eli täysin väärä koru. Ja nyt minun pitäisi muka lähettää koru takaisin Englantiin omalla kustannuksellani kirjattuna kirjeenä, että saisin sen oikean. Negatiivista palautetta lähtee tuolle myyjälle. Eipä olekaan vielä tarvinnut antaa negaa eBayssä.

Myöskin eBaystä tilaamani True Blood-rannekello oli aika pitkälti vikaostos. Se haisee paskalle. Usein Aasiasta tilattu paska haisee, mutta täähän ei ollut sieltä. Lisäksi kello on turhan iso siroon ranteeseeni mutta se kai lienee oma mokani.

Suurin osa viime aikoina eBaystä tilaamistani mekoista on ollut minulle liian isoja. Tästä suivaantuneena päätin ostaa jatkossa vain XS-koon mekkoja eli UK-koko 6, aiemmin olen siis tilannut kokoja 8-10. Saa nähdä millainen makkarankuori ensimmäinen saapuva koon 6 mekko on, miten hyvin repeää...

Ja sitten... Yksikin Ebay-myyjä lähettää "worldwide" mutta jostain kumman syystä Suomeen ei lähetä. Mikä vika Suomessa muka on? Kuulutaanko me muka samaan sakkiin eräiden epämääräisten luuserimaiden kanssa joissa posti ei edes kulje?

Ostin huutiksesta takin marraskuussa. Viikkoja kului eikä takkia näkynyt. Mietin milloinka kehtaisin kysyä myyjältä joko takki on postitettu. Vähän ennen joulua huomasin sattumalta että myyjä oli antanut minulle negatiivisen palautteen, väittäen että olin jättänyt tuotteen ostamatta. Just joo. Piti ihan tarkistaa tiliotteesta että olin varmasti maksanut takin. Kyllä, jo marraskuussa, heti saatuani myyjän tilitiedot. Sanoin tästä myyjälle joka ei ollut kuulemma huomannut maksuani... Muutamaa päivää myöhemmin sain viimein takin itselleni. Eipä siitä paljoa hyötyä ole sillä takki haisee paskalle. Varmasti säilytetty jossain homevarastossa. Ja kyseessä siis villakangastakki joka pitäisi pesettää pesulassa.

***

Sen nyt vielä jotenkin ymmärtää ettei postinjakaja jaksa tai ehdi joulun aikaan tehdä kaikkia töitään. Mutta sitä en voi sietää että vielä joulun jälkeenkin jätetään työt tekemättä. Maksikirje kuuluu tuoda kotiovelle asti ja sitä ovikelloa pitää pimputtaa. Eikä niin ettei niitä makseja edes oteta mukaan jakokierrokselle, ja sitten vaan suoraan pudotetaan se lappu isokokoisesta kirjeestä, kun ei sitä ole edes mukana ollenkaan niin kuin pitäisi. Voi helvetti. Tästä tulee siis jo kolmas kerta viikon sisällä kun joudun tekemään postinjakajalle kuuluvan työn ja hakemaan maksikirjeeni postista, jonne on kuitenkin matkaa se yli kolme kilsaa. Ei näin.

Olin ihan innoissani presidentinvaaleissa äänestämisestä. Turhaan intoilin sillä äänestyslipun saapuessa tajusin etten saa äänestää, koska ei ole henkkaria.. Ei köyhällä ole sellaiseen varaa. Passikuvat + passi = noin miljoona euroa.

Ostin toisen Mega-arvan ja voitin silläkin 10e. Eli kolmas seuraa...

Leika-kissanpeti ei ole koskaan kissoille kelvannut. Muovipussin päällä on sen sijaan ihana köllötellä. Ratkaisu: Muovipussi pedin päälle niin johan kelpaa. Ovelaa vai mitä?

Ei kommentteja: