27. joulukuuta 2011

Joulu 2011

Ensimmäinen joulukuusi. (140cm, 20e)


Joitakin lahjoja päätyi kuusen alle. Kissoista nyt puhumattakaan...


Toivoin lahjaksi pörrösukkia ja sain niitä peräti kahdet. Ostin itselleni lahjaksi Weleda-lahjapakkauksen sekä 10e maksavan Mega-arvan, ja voitin sillä 10e. Eli jännitystä seuraa lisää..


Tapsakin sai vahingossa mieluisan lahjan.


Sain lahjaksi kynttilöitä ja tuikkukuppeja. Postitse ei tullut yhtäkään joulukorttia, mutta Animal rescuen kissa-pöytäjoulukuusi ehti sittenkin jouluksi. Tosin parina päivänä ennen joulua posteljooni ei jaksanut tuoda maksikirjeitä ovelle niin kuin olisi pitänyt, jouduin hakemaan paketit itse postista. Joulusuklaatkin meinasi jäädä saamatta, mutta iHerbin paketti ehti tulla.

Jouluiset pöytätabletit maksoivat Anttilassa muutamaa päivää ennen joulua 3.45e (7.99). Ostin kaksi mutta myyjä otti maksun vain yhdestä eli halvaksi tuli...


Joulupäivänä veli ja isä kantoivat kotiin sedän vanhan 32-tuumaisen television. Ei meinaa edes mahtua pöydälle ja painaa noin miljoona kiloa.


Jouluaaton peli-illassa hävisin kaiken. Kimblen ostin ajat sitten mutta avasin vasta nyt. Pelistä tuli yllättävän... yllättävä, tilanne vaihteli ääripäästä toiseen. Hävisin silti, kun viimeinen nappula oli vain kahden askeleen päässä kotipesästä. Shakin hävisin 500-0. Ihme kyllä sain jopa syötyä yhden lähetin. Hotellin voitin, vaikken taaskaan saanut Bumerangia, ja Presidentin yrjöä en tietenkään hanki. Minulla oli vain Royal ja L'Etoile, mutta hitosti sisäänkäyntejä ja voitin siksi. En joutunut kertaakaan kokonaan rakennettuun Presidentiin... Pekingin mysteerit hävisin kaksi kertaa. Toisella kerralla oli kilpajuoksu lohikäärmeelle. Vaikka olisin ehtinyt ensin olisin hävinnyt silti sillä en tajunnut että Mrs Roo Bee valehtelee vaikka olin käynyt Viisaan Tietäjän luona.

Afrikan tähdessä kävi kai aika harvinainen juttu. Se Afrikan tähti oli tasan vihoviimeinen sininen pyörylä/pelimerkki joka pelilaudalla! Muita ei ollut enää jäljellä. Pikkuisen jännitys tiivistyi kun pyörylöitä oli jäljellä enää kolme... kaksi... Aloin jo epäillä ettei tähti ole siinä viimeisessäkään merkissä... And yes I lost.

Join jouluaattona kolme siideriä, ja seuraava yö oli hirveä. Sydän jyskytti ja oksetti. Olisi kai pitänyt juoda enemmän että olisi sammunut...

Tapsa ei paina paljoa eikä raapimapuu ole vinossa.

Ei kommentteja: