21. maaliskuuta 2009

Villi lauantai

Yöllä en nukkunut juuri ollenkaan kun iski taas yskänkohtaus. En tajua miksi nukkuminen tai makuulla oleminen saa kurkun kutiamaan niin ettei yskästä meinaa tulla loppua ollenkaan.

Töistä tullessa nukutti jostain syystä hirveästi. En tajua miksi, sillä esimerkiksi kaksi viikkoa sitten en nukkunut ollenkaan, ei väsyttänyt ollenkaan ja jaksoin bilettää. Nyt olisin voinut nukkua vaikka koko päivän, mutta tyydyin noin viiteen tuntiin. Ja sekin vain siksi että oli pakko nousta ylös ripustamaan pyykit.

Syöminen päättyi katastrofiin kun Tapsa työnsi jalkansa lautaselle. Sitä rasvaa oli sitten joka paikassa, ruuat meni roskiin ja Tapsalla riitti työmaata itsensä nuolemisessa.

Viikko sitten torstaina tuli taas Zooplussan tilaus. Kaksi eri pakettia, toisessa kissanhiekat ja toisessa ruuat. Onneksi tulivat molemmat kotiin asti, edellisellä kerralla ruuat piti noutaa postista. Tapsa kauhistui pakettien tuontia niin että meni piiloon raapimapuun koloon ja oli pitkään varuillaan.

Voitin ilmeisesti Leafin kilpailusta Nalle puh-dvd:n. Mukana ei tullut mitään selitettä mutta kääreessä oli Leafin tarra. On tuo jopa menossa kaupaksi huutiksessa.

Buccaneers-dvd:tä ei ollut Anttilassa, en ainakaan huomannut. Parissa nettikaupassa sitä olisi, jopa NetAnttilassa. En vaan tiedä minne pistäisin myyntiin tuon hollanti-version. Sekä Ebayssä että Amazonissa myyminen maksaa.

Vain pedofiilit pelaavat Animal Crossingia

On se kiva tietää olevansa pedofiili. Missähän ne poliisit kuppaa kun eivät ole vielä käyneet hakemassa mua poies?

Ps. Olen sittenkin ihan oikeasti Kijuju survivor. Aika järkkyä. Elämäni suurin saavutus? Tuntuu siksi vähän pahalta haukkua Resident Evil 5:sta, vaikka en ole edes pelannut kyseistä peliä ollenkaan...

Ei kommentteja: