5. maaliskuuta 2009

Kauneus & terveys

Kävin tänä aamuna Lidlissä heti sen avauduttua. Ei ollut kissojen ruokaa pussimuodossa, buu. Vain tölkkejä ja niitähän minä en saa käytettyä. Liian vaivalloista että pitää lämmitellä jääkaapissa ollutta ruokaa. Ostin sitten viisi kiloa maustamatonta kreikkalaista jugurttia. Ja Karlensin uutta kevytlonkeroa, saa nähdä onko juotavaa. Saatan bilettää tänä viikonloppuna.

Näin viime yönä unen jossa unohdin kanat kylmään uuniin koko yöksi. Ja tietokoneenkin päälle. Pelottaa että unohdan kanat uuniin oikeastikin, monta kertaa se on ollut hilkulla.

Tuli lasku A-lehdiltä. Olinkin miettinyt joko pitäisi irtisanoa Kauneus & Terveys-lehden kestotilaus, ennen kuin seuraava tilausjakso alkaa. Irtisanoin tilauksen nyt ja jätän laskun törkeästi maksamatta. En nimittäin missään nimessä maksa lehdestä normaalihintaa, vaikka se suosikkini onkin.

Väittävät että kestotilaus on edullisin tilausmuoto. Ja paskat. Nytkin vaivaiset 4 numeroa tuota lehteä olisi maksanut kestotilauksena 26.90e, kun samaan aikaan A-lehtien sivuilla oli minulle "henkilökohtainen tarjous" 4 numeroa 13.45e. Koskaan mitään lehteä ei kannata tilata normaalilla hinnalla. Pitää vaan antaa tilauksen loppua ja kohta taas tulee postissa uusi tarjous.

Nytkin sain sitten 2 ilmaista numeroa Kauneutta ja terveyttä osallistumalla asiakaskyselyyn. Taas ilmaisia lehtiä. Paras juttu oli varmaan se kun viime vuonna osallistuin kahteen autokyselyyn (joihin vastasin puutaheinää) ja sain Urheilulehteä ilmaiseksi monta kuukautta. Joka viikko. Äidille meni ne.

Kissat ovat aivan ihmeissään kun lumet tippuvat katolta. Ryntäävät sekunnissa ikkunien äärille.

Ei kommentteja: