16. maaliskuuta 2009

Resident Evil 5

Resident Evil 5 on mielettömän nolo peli. Miksi Chrisistä on tehty steroideilla pumpattu laatikko? Ei voi kuin nauraa. Onneksi sentään Leon ei saanut samaa kohtelua RE4:ssä.

Vihaan Shevaa. Ei sille ole muuta syytä kuin se että Sheva on täysin turha uusi hahmo, jonka tilalla olisi pitänyt olla Claire. Keksin oikein runonkin aiheesta: Sheva sitä, Sheva tätä, Sheva on ihan läpimätä! Hahhahhaaaa

On täysin käsittämätöntä miten Capcom on voinut tehdä sarjan pääsankarittaresta pahiksen. Se on pyhäinhäväistys. Jos Claire olisi saanut saman kohtelun kuin Jill... Luojan kiitos niin ei tehty, vaikka Claire olisi ollut Jilliä loogisempi vaihtoehto koska on Chrisin sisko. Jill teki siis Adat. "Kuoli" ja hyppäsi Weskerin kelkkaan. Jos olisin Jill-fani olisi aika hemmetin vihainen Capcomille. Onneksi en ole.

Sitä en tajua myöskään miksi Jill on käynyt rumennusleikkauksessa. Eihän hahmoa edes tunnista kun se ei ole tippaakaan samannäköinen kuin aiemmin. Kauniista brunetesta rumaksi blondiksi. Miksi, Capcom?

Spencerin näkymistä odotettiin aika monta vuotta, ja sitten se olikin vain surkuhupaisa vilaisu ja kuolema samantien...

Kauas on tultu ensimmäisen Resident Evilin ajoista. Mitä on enää jäljellä vanhasta? Ei mitään. On vain lineaarista toimintaa ja räiskintää.

RE5 on suunnaton pettymys kaikin tavoin. Juoneltaan, hahmoiltaan, paljastuksiltaan... Mutta pahinta on että se on vain naurettava kopio Resident Evil 4:stä.

Ei kommentteja: