24. maaliskuuta 2009

Citymarketissa

Muutaman kuukauden olin siitä haaveillut ja viimein tänään sain käytyä Citymarketissa. Oikeastaan halusin lähinnä Mustiin ja mirriin katsomaan onko siellä vielä Tapsan suosikkipalloja. Ja olihan siellä. En kuitenkaan kehdannut ostaa niitä kaikkia vaikka olin niin puolitosissani suunnitellut. Hinta rajoittaa, 1.50e kappale niin jo kymmenen maksaa paljon.

Itse Sittarista ostin iki-ihanan dvd-elokuvan Pekka Töpöhäntä, jonka olen pitkään halunnut. Siinä on ihanat laulut... jotka soivat usein päässäni. Pitihän tuota kompensoida jotenkin niin ostin viimein Dexterin ensimmäisen kauden. Hyllyssä hinta oli 20e mutta se maksoi silti vain 17e. Outoa. Luulin tietäväni ettei kahtakymppiä halvemmalla Dexteriä mistään saa. Toisen ja kolmannen kauden suuntaan en edes pieraise, on ne niin hirveää kuraa.

Eilen kävin pitkästä aikaa kirppareilla, alkoi jo ahdistaa. Tavarameressä oli paljon tyhjiä pöytiä, ei taida myyjiä riittää tarpeeksi Kuopion kokoisessa kaupungissa. Ostin pienen valkoisen kissakoristeen 30 sentillä ja koon 152cm hameen eurolla. Kriteereihini sopivia toppatakkejakin olisi ollut. Jotkut liian kalliita (20-25e) ja jotkut väärän kokoisia (146cm, 1.50e!).

Buccaneersia ei ole missään Kuopion kaupassa joten se on kai sitten pakko tilata netistä.


En tiedä miten Olivia onnistui tänään levittämään pientä paskanmurusta ympäriinsä, sitä oli joka puolella. Sillä on varmaan vieläkin tassu paskassa. Olivia ei ole ollenkaan tarkka hygieniansa suhteen toisin kuin Tabitha. Yritin pyyhkiä Olivian tassua paperilla mutta ei se kyllä puhdistu ilman vettä. Ja Tapsan voisikin saada suihkuun mutta Ollea ei...

Kalpa pääsi eilen välieriin. Mahtaa äiti olla onnensa kukkuloilla. Itse uskalsin tällä kertaa jopa kuunnella jatkoerää. Hauskaa kun erätauolla kuuluu musiikin taustalta mitä puhuvat selostuskopissa...

Tämmösen olen aina halunnut! Voisi vähän päästellä patoutunutta vihaa pihalle.

Ei kommentteja: