7. maaliskuuta 2009

Umpikuja

Viime yönä itkin itseni uneen. Olen masentunut ja mielettömän ahdistunut, ja siksi olenkin raapinut itseni verille tällä viikolla. Helpottaa henkistä tuskaa edes hetkeksi. Tunnen olevani hirveä ihminen ja pahasti viallinen.

Tabitha ihmetteli itkunpuuskaani ja tuli haistelemaan kyyneleitäni.
Voi Tapsa. Eilen töissä meinasin ruveta itkemään kun mietin miten kamalaa olisi jos joutuisin viemään Tapsan piikille. Oksentaisin enkä kestäisi. Tapsasta on tullut minulle niin rakas. Ei se sitä alussa ollut, ja vuosi sittenhän vihasin sitä ainakin osittain kun se höykytti ja höykyttää Oliviaa. Kun tulen kotiin vaikka vain muutaman minuutin poissaolon jälkeen Tapsa on aina innoissaan ottamassa minua vastaan. Se kiehnää, puskee ja kehrää ikäänkuin olisin parasta maan päällä. Molemmat kisut ovat minulle tärkeitä mutta Tapsa on sieluntoverini, luonteeltaan samanlainen kuin minäkin.

Tänä aamuna jouduin tappoyrityksen kohteeksi. Kävelin keskustassa kun eteeni kadulle mätkähti viereisestä talosta paksu puulevy. Olin vain muutaman metrin päässä. Jos se olisi osunut minuun olisi käynyt köpelösti. Luulin ensin että se oli tippunut itsekseen - sellaistahan on tapahtunut Kuopiossa aiemminkin. Mutta sitten kadulle tippui lisää tavaraa ja huomasin ylemmässä kerroksessa jonkun.Olen syöttänyt kissoille tällä viikolla pitkästä aikaa Whiskasia, ja niiden paska on ruvennut haisemaan ihan hirveälle. En ennen ole ollut huomaavinani mitään yhtäläisyyksiä ruuan ja jätösten laadun välillä. Mutta niinhän sitä väitetään että hyvälaatuiset ruuat tuottavat vähemmän ja paremmanhajuista paskaa.


Älä minusta välitä. Mielialani menevät ylösalas. Asiat eivät ole koskaan niin huonosti kuin luulen tai niin hyvin kuin toivon. Mutta pahinta kaikesta olisi jos lakkaisi kokonaan välittämästä. Eikö se olisikin kauheaa?
Nan St. George // Viattomat valloittajat

Ps. Voi juma. Tuli sitten sattumalta huomattua että
The Buccaneers ilmestyy Suomessa DVD:lle ensi viikolla. Suomiteksteillä. Ja siitähän ei kauaa ole kun hommasin hollanti-version... Voi perse. Kokonaan toinen asia on tietysti se että mistä (netti)kaupasta tuota suomiversiota löytyisi. Tuskin mistään?

1 kommentti:

W kirjoitti...

Ääh...toi tavaran tippuminen katoilta on jo ihan naurettavaa, olin viimeks kans ihan lähellä kun Anttilan katolta tuli se betonimöhkäle alas :/