26. huhtikuuta 2008

Tänään vitutti kunnolla kun Savon sanomat ei tullut. En voinut edes valittaa lehden puuttumisesta kun asiakaspalvelu oli jo mennyt kiinni silloin kun heräsin. Noh, dyykkasinpa lehden itselleni roskiksesta.

Oliviasta on tänään tullut isosisko, kun Olivian äiti Kali synnytti viisi pentua. Kolme vitivalkoista ja kaksi kilpparia.

Näin eilen ensimmäisen kerran Simpsoneiden 24-jakson. Hyvää shittiä. Vierailijana oli Kieferin lisäksi suosikkini Mary Lynn Rajskub. Chloe on niiiin ihQ-nörtti. <3

25. huhtikuuta 2008

Taisinpa nähdä viime yönä painajaista Funny Games-leffasta. Onneksi en muista siitä juurikaan. Sain myös hiukan erilaisen kauhukohtauksen. Näin unta jossa minulla oli sängyssäni eräs tietty esine. Jo unessa se sitten katosi ja etsin sitä. Herättyänikin etsin sitä paniikissa. Ja nieleskelin koska luulin syöneeni sen. Etsin peiton alta ja välistä ja sängyn alta. Se etsimäni tavara taisi olla kaukosäädin joka olisi ollut yöpöydällä. Hyvin usein kauhukohtauksessa luulen syöneeni jotain esineitä.

Aika outoa että kollega soitti minulle ja kysyi voisinko tuurata häntä. Pomo oli kuulemma käskenyt kysyä suoraan minulta. Mistä lähtien pomo ei ole itse hoitanut omia hommiaan?

Katselin siis eilen Funny Games-elokuvan. Kun näin sen trailerin jokin aika sitten ajattelin että tuo leffa on pakko nähdä. Elokuva oli tietysti ahdistava ja tietyllä tavalla hyvinkin kiehtova, mutta silti pitkäveteisyyden vuoksi pettymys.

Ei kai pitäisi edes olla yllättynyt siitä että Funny Gamesin ohjaaja on ohjannut myös järkyttävän elokuvan Bennyn video. Se on yksi ahdistavimmista elokuvista minkä olen nähnyt.





24. huhtikuuta 2008

Tänä aamuna kun heräsin kisut nukkuivat yhdessä tietokonetuolilla. Aaw. Ihana näky. Näin unen jossa Puijon tornissa oli tulipalo. Näytti kamalalta. Sitten torni tietysti kaatui ja sitä piti juosta karkuun.

Eilen kun olin cityssä eräs nainen kysyi minulta tiedänkö mitään isoa kirpputoria Kuopiossa. Neuvoin naisen Citypörssiin. Tuskinpa Kuopiossa on isompaa kirpparia, vaikken muista oikein tiedäkään.

Orijen-kissanruoka saapui tänään, ja ainakin ensimmäiset maistiaiset maistuivat kissoille hyvin. Tarkoituksena on jatkossa siirtyä kuivaruuassa kokonaan Orijeniin sen terveellisyyden vuoksi. Hintakaan ei ole muita ruokia korkeampi, vaan jopa päinvastoin. Kotiinkuljetuskin vain 4 euroa. Harmi kun Kuopiossa ei ole
jälleenmyyjää. Aiemmin teki mieli laittaa Lemmikkiasemalle ehdotus että ottaisivat valikoimiinsa.

23. huhtikuuta 2008

Näin unen jossa myrsky lähestyi kovaa vauhtia. Minun ja monen muun piti päästä äkkiä suojaan. Ensin juostiin ison pihan poikki peläten että myrsky ehtii paikalle ennen kuin päästään talolle. Sisällä rapussa olin sitä mieltä että hissillä en mene ylös, sillä myrsky voi katkoa sähköt. Mentiin sitten rappusia pitkin, mutta jouduin jossain vaiheessa takaisin alas ja vittuuntuneena päätin mennä hissillä.

Heräsin siihen kun Itellalta soitettiin. Ja minä kun olevinaan tein Acana-tilauksen niin ettei se ehtisi vielä täksi päiväksi perille. No tuovatpa paketin sitten huomenna.

Storm

To see a storm in your dream, signifies overwhelming struggle, shock, devastating loss and catastrophe in your personal affairs. The storm also represents unexpressed fears or emotions, such as anger, rage, turmoil, etc. On a more positive note, the storm signifies the rising of spirit within.

To dream that you take cover in a storm, foretells that whatever disturbance or problems is occurring in your life will quickly blow over.

Storm
  • To see and hear a storm approaching, foretells continued sickness, unfavorable business, and separation from friends, which will cause added distress.
Dream Interpretation Storm

The storm is a symbol of strong feelings and fears that have your emotions in uproar. Listening to a storm roaring outside denotes bad news ahead.

Storm Dream Symbols:

May represent conflict, either in a relationship or within yourself. Emotional downpour, letting out suppressed emotions, release of frustrations.

22. huhtikuuta 2008

Eipä voi olla totta. Joululahja jonka ostin Sherrylle huutiksesta ennen joulua tuli eilen viimein perille. Reilut neljä kuukautta postilla kesti.

Prismassa huomasin muuten senkin että Vesku showsta on ilmestynyt taas uusi dvd. Liekkö viimeinen? En ostanut sillä ajattelin että huutiksesta saa halvemmalla.


Unohdin sitten tilanneeni jo HM:ltä alusvaatteita. No nyt ainakin on tarpeeksi loppuelämäksi. Tilaus tuli tänään postiluukusta, eipä tarvitse hakea pakettia postista. Tänään tuli myös kauan odottamani verolippu - saan palautusta 70e, jipii. Eipähän tullut mätkyjä. Ja jos tulisikin niin sehän olisi verovirkailijan vika kun minulle on ne veroprosentit laskenut.


Tilasin eilen Acanan nettikaupasta Orijen-kuivaruokaa. Terveellisempää kissanruokaa ei taida olla olemassa. Orijen on vähähiilihydraattinen kuten kissan luontainenkin ravinto eikä sisällä ollenkaan viljoja. Kissoilla on nykyään hirveästi vääränlaisen teollisen ravinnon aiheuttamia sairauksia. Pahoin vain pelkään ettei kissoilleni Orijen maistu. Epäterveellinen ruokahan on aina parasta.

Kissat saivat eilen äidiltäni lahjoja. Ruokaa, herkkuja ja leluja. Ja ihanan kissakortin. Siinä luki "Onnea 1-vuotiaalle Tabithalle ja 0-vuotiaalle Olivialle." Äidillä välähtänyt.


21. huhtikuuta 2008

Kävin tänä aamuna työkkärissä. En onneksi joutunut odottamaan lukitun oven luona ulkona kylmässä yhtään, kun sattumalta joku avaimen haltija tuli paikalle samaan aikaan. Olin jonossa toisena - joku oli luullut työkkärin aukeavan jo kahdeksalta. Säälitti vaan koiraraukka joka joutui omistajaansa odottamaan. Puolituntinen odotusaika sujui rattoisasti Remeksen kirjaa 6/12 lukiessa.

Itse käynti meni jouhevasti, olin ulkona jo klo 9.07. Seuraavalla kerralla ei tarvitse edes vaivautua paikalle vaan voin uusia työnhaun puhelimitse. Tosin joskus kun sitä yritin puhelua pompoteltiin paikasta toiseen eikä viimeisessä määränpäässä vastannut kukaan...


Prismassa innostuin "pikkuisen" shoppailemaan. 65 euroa. Valokuva-albumeista otin halvimman, 2 euroa. Prison Breakin ykköskausi maksoi 20e, sen halvemmallahan sitä ei saa. Pari alusvaatetta olivat kalliita mutta pakkohankintoja kun entisissä on jäljellä enemmän reikiä kuin kangasta. Sateenvarjo oli aika turha ostos, sillä onhan minulla sellainen ennestään. Olen vain jo pitkään halunnut pienen varjon joka mahtuu hyvin laukkuun. Otin vielä pienistä pienimmän eli kalliimman. Ruokapuolelta ostin vain kissoille pari purkkia ruokaa ja itselleni pakastevihanneksia.


Tätä kirjoitettaessa Olivia-ihanuus ensin lipitti vesimukistani... ja sitten kaatoi sen.

19. huhtikuuta 2008

Tänään harmitti kun heräsin neljältä ja 15.10 oli alkanut töllössä elokuva Pedon sydän. Tuo leffa perustuu Stephen Kingin kirjaan. Olinhan sen toki ennenkin nähnyt, mutta... Elokuvaa on tietysti muutettu jonkin verran kirjaan verrattuna. Pedon sydän-kirja on tavallaan osa Kingin Musta torni-sarjaa. Elokuvassa "hallituksen miehet" vievät Tedin pois.

Kirjassa... Mustaa tornia pitävät koossa säteet. Jos säteet tuhoutuvat, musta torni kaatuu ja sen mukana kaikki maailmat. Sillä musta torni pitää kaikkia maailmoja koossa... Ted on säteenmurtaja. Ja kaikista vahvin niistä.
Pahis-Purppurakuninkaan kätyrit, keltatakkiset alhaiset miehet, saavat paenneen Tedin kiinni ja vievät takaisin murtamaan säteitä...

Suomen poikamiesmurhaaja. Hih.

Omistatko elämän vai et?

Merkitse numeroin ne elokuvat, jotka olet nähnyt. Jos olet nähnyt yli 70 elokuvaa, sinulla ei ole elämää.

() Sinussa on se jokin
() Harry Potter: Viisasten kivi
() Harry Potter: Salaisuuksien kammio
() Harry Potter: Azkabanin vanki
() Harry Potter: Liekehtivä pikari
(1) Mr. and Mrs. Smith
() The Mexican
() Nemoa etsimässä
() Leijonakuningas
(2) Ocean's eleven
() Ocean's twelwe
() Spy Game
(3) Fight Glub
(4) Meet Joe Black
(5) Seven
(6) Thelma & Louise
() Grease
() Seitsemän vuotta Tiibetissä
() Pirates of the Caribbean
() Troija
() Starsky and Hutch
(7) Saw
()Mouling Rouge
(8) Scream
(9) Scream 2
(10) Scream 3
(11) Scary Movie
() Scary Movie 2
() Scary Movie 3
() The Grinch
(12) American Pie
() American Pie 2
() American Wedding
() i, Robot
() Teksasin moottorisahamurhaaja (alkuperäinen)
() Teksasin moottorisahamurhaaja (uudempi)
(13) Men in Black
() Men in Black 2
() The Village
() Along Came Polly
(14) Forrest Gump
(15) Deep Impact
() The Terminal
(16) Halloween
() The Ring
() The Ring 2
() Space Jam
() Chigaco
(17) Riku Rikas
(18) The Day After Tomorrow
() I am Sam
() Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit
() Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia
() Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan paluu
() Ten Things I Hate About You
() Just Married
(19) Painajainen Elm Streetillä
(20) Titanic
() Romeo & Julia
(21) Tiedän mitä teit viime kesänä
(22) Independence Day
() Bad Boys
() Bad Boys 2
(23) ET
(24) Yksin kotona
(25) Yksin kotona 2
() Yksin kotona 3
() Mio poikani Mio
() Katto Kassinen
() How to Lose a Guy in 10 Days
() Calendar Girls
() Catch Me If You Can
() Spider-Man
() Spider-Man 2
() The Fifth Element
(26) Air Force One
() Sound of Music
() Terminaattori
(27) Terminaattori 2
() Vanilla Sky
() Addams Family
(28) Ace Ventura
(29) Valehtelija, valehtelija
() Hevoskuiskaaja
() 8 mile
(30) Die Hard
() Eurotrip
() Deep Blue Sea
() Kasper
() Alexander
() Save the Last Dance
(31) Pretty Woman
() Melkein julkkis
() Uneton Seattlessa
() Top Gun
() Sairaan kaunis maailma
(32) Cast Away
() Wicker Park
(33) Kuka sanoo tahdon?
() Vuosi nuoruudestani
() Shrek
() Shrek 2
() Viimeinen Samurai
() Kimpassa
() Fucking Åmål
(34) Saksikäsi Edward
(35) Vihreä maili
() Amélie
() The Truman Show
() School of Rock
() Big Fish
(36) Pelastakaa sotamies Ryan
(37) Austin Powers
() Austin Powers: Kultamuna
() Pelikaanimies
() Blues Brothers
() Blues Brothers 2000
() Aristokatit
(38) Piano
() American Beauty
() Pahat Pojat
() Pitkä kuuma kesä
() Honey
(39) Notting Hill
() Kummelin kultakuume
(40) Morsian karkuteillä
() Karhuveljeni Koda
() Herrasmiesliiga
() Pieni suklaapuoti
(41) Kauna
() Helmiä ja sikoja
(42) Erin Brochowich
() Ihmeperhe
(43) Kellopeliappelsiini
() King Arthur
() Koirankynnen leikkaaja
() Heinähattu ja Vilttitossu
() Dancer in the Dark
() Lapsia ja aikuisia
(44) Unbreakable
() Jali ja suklaatehdas
() Boys don't cry
() Syksy New Yorkissa
() Kuutamolla
() Kaverini mahtava Joe
() Olimme sotilaita
() Häjyt
() Pikkunaisia
() Kukkia ja sidontaa

Mullako muka elämä... Osasta en muista olenko nähnyt ja osasta olen nähnyt... osan.

18. huhtikuuta 2008

En ole missään vaiheessa ollut innoissani Sinkkuelämää-elokuvasta. Miksi pitää tehdä jatkoa sarjan täydelliselle lopulle? Kun näin elokuvan trailerin rupesi suorastaan ällöttämään koko leffa. Steve pettää Mirandaa?! Ei sellainen voi olla mahdollista. Stevellä ja Mirandalla on täydellinen suhde. Ja Steve jumaloi Mirandaa.

Ja nyt tämä
möläytys. Jotenkin en usko tuohon. Leffan markkinointi on ollut pelkkää karkkia ja hattaraa. Vaikea uskoa että pistettäisiin joku hahmoista kuolemaan. Ja voisihan se olla joku merkityksetön sivuhahmo.

Itkin eilen suunnilleen koko Teho-osaston jakson ajan. Olen jo kauan ihmetellyt miten pienet lapsinäyttelijät saadaan kuvauksissa itkemään? Pikkuiset raukat...

On niin huono olo henkisesti että tekisi mieli oksentaa. Ja oksettaakin sen takia. Vasta viime vuonna ymmärsin miksi jotkut ihmiset viiltelevät itseään. Itsensä satuttaminen fyysisesti parantaisi henkistä olotilaa. Mielenkiintoinen korrelaatio.

Mun pitäis ilmiselvästi perustaa muotiblogi, ne on tosi suosittuja nykyään. Kertoisin joka päivä saman "päivän asuni" eli... Pipo (tietysti!). Jostain ilmaiseksi saatu takki. Tai vaihtoehtoisesti 15 vuotta vanha hajoamispisteessä oleva takki jota jo vuosi sitten kursin kokoon neulalla ja langalla. Jalassa myöskin 15 vuotta sitten kaverilta saadut housut, jotka ovat kaksi kokoa liian isot. Mutta eihän se haittaa? Kengät ovat tällä hetkellä jopa uudehkot ja ehjät. Talvella kuljin kauan reikäisissä.

Äidin synttärit on tänään. Annoin lahjat jo sunnuntaina. Ruusukynttilän ja Kalpa-hammasharjan, jota en ollut edes paketoinut. Saa nähdä mitä Tabitha ja Olivia saavat äidiltä.

Sen verran on "edistystä" tapahtunut että Tabitha välillä puremisen lomassa nuolee Oliviaa. Jotenkin ihmeellistä että kaikissa niissä tilanteissa joissa Tabitha purisi tai raapisi minua Olivia nuoleekin. Olivia on elämäni valo. Ja tuntuu vähän siltä että myös ainoa syyni elää.

Mitä isot edellä sitä pienemmät perässä. Kisut viettivät eilen laatuaikaa vaatekaapissa eri hyllyillä. (ei kuvaa)

17. huhtikuuta 2008

Pitäisikö Tabithalle muka olla kakku? Varmaan semmoinen broilerista tehty...

Suhteellisen tuore kuva synttärisankarista.

Meinasin sitten kokonaan unohtaa että tänään on Tabithan 1-vuotissyntymäpäivä. Hirveää stressiä on ollut kissojen kanssa. Eilen pelkäsin tosissaan Olivian puolesta ollessani poissa kotoa. Tabitha hyökkäilee Olivian kimppuun ja puree mm. kurkusta. Kaikissa ohjeissa sanotaan ettei kissojen tappeluihin saa mennä väliin että ne saavat sovittua arvojärjestyksen. Minä kuitenkin systemaattisesti kiellän Tabithaa puremasta Oliviaa, olen jopa pepulle lyönyt. Tabitha tietää kyllä sen olevan kiellettyä. Olivia-raukka vinkuu tuskasta ja valkoset karvat vaan pöllyävät... Tabitha ei tajua että Olivia haluaa vain leikkiä, vaan ottaa kaiken tosissaan. Onhan se huvittavan näköistä kun Tabitha juoksee peloissaan puolet pienempää Oliviaa karkuun. Ja sitten kun Tabitha haluaisi lähestyä Oliviaa ystävällisesti Olivia on ymmärrettävästi heti puolustusasemissa ja ikävä noidankehä on valmis. Olivia tietää että hyökkäys on paras puolustus.

Olivia on maailman ihanin kissa. Ihanampaa ei ole eikä tule. Rakastuin heti. Tunteet Tabithaa kohtaan ovat hyvinkin negatiivisia. Tabitha ja Olivia ovat luonteiltaan kuin yö ja päivä. Tullessaan luokseni Tabitha itki monta päivää äitinsä perään. Olivia ei ole moista tehnyt. Muutenkin sen naukuna on hyvin hiljaista. Olivian häntä vaikuttaa liian isolta sen muuhun kokoon nähden ja roikkuu yleensä jotenkin puolitangossa.


Olivia syö hirvittävästi. Molempien kupit tyhjiksi. Tabitha alkoi syödä enemmän vasta leikkauksensa jälkeen eikä nytkään syö paljoa Oliviaan verrattuna. Olivian pitääkin syödä paljon että kasvaisi isommaksi ja voisi paremmin pärjätä Tabithaa vastaan. Olivia myös juoda lipittää todella paljon Tabithaan verrattuna. Ja vastaavasti käy sitten myös pissillä jatkuvasti. Tabitha seuraa aina silmä kovana Olivian vessareissuja. Olivia ei onneksi moisesta häiriinny, on nimittäin todella reipas ja rohkea kissa. On lapsuudenkodissaan tottunut muihin kissoihin ja ihmisiin.


Olen ollut viime aikoina masentunut ja ahdistunut. Tekisi mieli vain itkeä. Mikään ei kiinnosta tai innosta. Eilen töissä vitutti kunnolla. Eräs ärsyttävä ihminen oli kummasti täysin hiirenhiljaa sen jälkeen kun vahingossa näki ranteessani olevan hirvittävän haavan. Siitä on jo viikko kun Tabitha raapaisi minua pahasti kun ei halunnut kynsiään leikattavan. Tuo haava on osoittanut viime päivänä tulehtumisen merkkejä. Punoitusta on haavan ympärillä monessa kohtaa, yhteen kohtaan on jopa muodostumassa patti. Ei hyvä. On ollut tosi kipeä.


Asiat jotka vituttavat tällä hetkellä hirvittävästi: Lähetin kirjeen jollainen on aina aiemmin mennyt kirjeen hinnalla, nyt jouduinkin maksamaan maksikirjeen hinnan. Kyseisen pahvilaatikon paksuus on 2,7cm ja rajahan on 3cm. Olin aiemmin päättänyt että jos joskus tuollainen tilanne tulee otan kirjeen takaisin ja paketoin uudelleen ja lähetän myöhemmin. Nyt tilanne tuli täysin yllättäen eteen ja annoin sit mennä. Vitutuksen määrä oli kuitenkin sellainen että tiedän toimivani toisin seuraavalla kerralla.


Miksei Veljmiehessä ole ikinä porkkanoita kilon pussissa?! Hirveää kiristystä kun joutuu sitten ottamaan puolen kilon pusseja jotka maksavat melkein yhtä paljon kuin se kilon pussi. Vittu.

Vituttaa tämän kämpän karvapaljous ja sekaisuus. On ollut pakko nostaa liinat ja liepeet ylös Olivian turvallisuuden takia. Kun Olivia menee esimerkiksi sohvan päällyksen alle Tabitha alkaa innolla hyppiä liikkuvan möykyn päälle. Ja sitten Olivia keksikin mennä sohvatyynyn alle joka tippui päälle ja sen päälle vielä Tabitha... Minä ja Tabitha katsellaan ihmeissään kun Olivia jaksaa leikkiä leikkimästä päästyään. Tabitha istuu koko ajan vieressäni vaatien viihdykettä mutta Olivia osaa hoitaa sen homman itse. Mieluisimpia leikkikaluja Olivialle ovat olleet vessapaperirullan hylsy, matto ja... minun likainen sukkani. Kissoilla on myös oma leikkinsä: toinen menee kumollaan olevaan pahvilaatikkoon ja sitten tapellaan tassuilla "oven" ali.


Maailman ihanin sylikissa. Tarvitsen vain paksummat reidet, Olivia on meinannut tippua sylistä monta kertaa.


Tabitha ei oikein osaa arvostaa Olivian suosikkihiirtä.

Olivian ilme on aina surumielinen.

15. huhtikuuta 2008

Niin söpösti nyt nukkuvat vierekkäin... Silti hirvittää jättää nuo huomenna kahden.

13. huhtikuuta 2008

Olivia on saapunut taloon.

Tabitha-raukka ei kertakaikkiaan voinut ymmärtää mitä ihmettä on tekeillä ja oli hirmuisen peloissaan.


Olivia sen sijaan pisti heti leikiksi.


The Ensimmäinen Kohtaaminen.


Ensimmäinen ateria.


8. huhtikuuta 2008

New Kids on the Block - 20 vuotta myöhemmin. Eniten ihmettelen miksi näyttelijänä menestynyt Donnie suostui mukaan.

Kisut tykkää laserista...

7. huhtikuuta 2008

Kissakuvahaaste 63: Pettymys

Kissakuvahaasteen aiheena on pettymys.

Tabitha on pettynyt koska en leiki hänen kanssaan vaan räplään mieluummin tietokonetta.

Eilen äiti kävi kylässä ja katsottiin sitä Kalpan A-nuorten dvd:tä. Sherrykin käväisi yhdessä vaiheessa tuomassa kissan kopan tämän aamun reissua varten. Se oli nimittäin Sherryllä lainassa kun käyttivät lauantaina 8 kissaa eläinlääkärillä. Olivia pitää sitten rokottaa uudelleen 3-6 viikon päästä.

Jouluaatto on sitten sunnuntaina. Miten ihmeessä sinne asti selviää? Saisin Olivian kyllä jo aikaisemminkin mutta otan sen töiden takia vasta tuona päivänä. Haluan olla ensimmäiset päivät kotona 24/7 vahtimassa etteivät kissa tapa toisiaan.

Aivan ihana fan art-kuva Stephen Kingin Mustasta tornista.

Käytettiin tänä aamuna Sherryn miehen kanssa Tabitha rokotuksessa. Kissa pelkäsi tietysti hirveästi. Mutta eipä tarvinnut koppaansa suostutella kun meni sinne itse haistelemaan ja lämäsin sitten vain oven kiinni takana. Kiäh. Kissaa punnitessa päästin irti niin sitten saatiin hoitajan kanssa jahdata Tabithaa ympäri vastaanottoaulaa. Kivasti meni musta takki ihan kissankarvoihin. Jouduttiin odottamaan kauan sillä Tuhatjalassa on nykyään myös päivystys. Rokotuksen hinta oli noussut. Elokuussa maksoi 30e, nyt 41e.

Tabitha täyttää kohta vuoden ja painaa vain 2,5kg. Sen paino on noussut elokuun jälkeen vain 600 grammaa eli on ilmeisen nälässä pidetty sielu. :( Aikuisen kissan kuuluisi painaa 3-4 kiloa.


Kun olin vienyt kissan kotiin läksin samantien shoppailemaan. Ekaksi suuntasin Mustiin ja mirriin. Luin nimittäin että siellä pitäisi olla laserosoittimia. Sellaista olen etsinyt pitkään kissalle leikkikaluksi. Leikitinkin jo äsken Tabithaa sillä. Oli niinku pikkuisen innoissaan ja etsi pistettä pitkään sen jo kadottua.


Citypörssistä tarttui yllättäen mukaan kirja "Venyttely ja rentoutuminen" ja dvd "Litteä vatsa, vahva selkä". Anttilassa vartija seuraili. Ostin taas yhden jääkaappimagneetin, kynsilakkaa ja suihkepullon.

Lemmikkiasemalla myyjä kysyi onko minulle tullut pentu. Sanoi muistelleensa että minulla on aikuinen kissa. Sinänsä jännää sillä olen aina ostanut
penturuokaa, viime aikoina tosin myös aikuisten. Juteltiin paljon Oliviasta. Olivia on vitivalkoinen, puoliksi norjalainen metsäkissa. Onneksi ei ole kuuro sillä siskonsa on.

Yksi juttu jäi vielä ostamatta. Haluan sellaisen pallon jonka sisälle voi laittaa herkkuja tai kuivaruokaa. Pallossa on reikä ja sitä pitää liikuttaa että herkut tippuisivat lattialle. Lemmikkiasemalla oli tuollainen pallo hintaan 12,90e - ei kiitos. Muistelin että M&M:ssä olisi ollut tuollainen jyrsijöille tarkoitettu pallo paljon halvemmalla, mutta se taisikin olla Citypörssissä. Sinne siis ensi kerralla.

Saan siis Olivian tällä viikolla. Tämän ihanan kupin ostin Olivialle jo aiemmin.

4. huhtikuuta 2008

Oops. Äiti kertoi lehdessä olleesta mielipidekirjoituksesta koskien Kalpan A-nuorten mestaruutta. En sitten hennonut kertoa että minä sen kirjoitin. Saa nähdä uskallanko myöhemminkään. Tuli nimittäin pikkuisen liioiteltua ja provosoitua. Äiti oli ostanut elämänsä ensimmäisen dvd:n, Kalpan A-nuorten mestaruusottelun... Semmoisenkin sitten keksivät laittaa myyntiin.

Äiti oli käynyt lemmikkikaupassa ja ostanut ainoalle lapsenlapselleen eli Tabithalle synttärilahjan. Pitäisikö minunkin? Nääh, kyllä Olivia saa riittää lahjaksi. Tabithan synttärit ovat 17.4., äidin 18.4. ja saan Olivian 19.4. Äitihän saa minulta lahjaksi hammasharjan. Helmikuussa ostamani ystävänpäivä-kynttilän lisäksi.

Tabitha saa rokotukset maanantaina. Pitäisi varmaan laittaa aina kaikki Tabithan ruuat suoraan roskiin, tiskialtaaseen tai tiputtaa "vahingossa" lattialle. Noista paikoista syötynä ruoka maistuu Tabithan mielestä paljon paremmalta kuin omasta kupista.

Iltasanomista... McLaren-kuljettaja Lewis Hamiltonista, 23, on tullut nopeassa ajassa varikkojen uusin playboy, kun titteliä ennen kantanut David Coulthard alkaa olla jo sekä vanha että väsynyt. Sick and tired...

3. huhtikuuta 2008

Sain luettua Kolesterolimyytin loppuun. Kirja oli aivan mielettömän mielenkiintoinen. Avasi silmäni vieläkin enemmän sepposen selälleen ravinnon, rasvan ja ennenkaikkea lääketeollisuuden suhteen.

Edelleen ihmettelen ihmisten auktoriteetti-uskovaisuutta. Jos lääkäri sanoo "ota tämä pilleri" sen täytyy olla sinulle hyväksi? Kolesterolilääkkeet aiheuttavat kivana sivuvaikutuksena mm. syöpää ja Alzheimerin tautia. Eivätkä edes suojele sydänkohtauksilta tai kuolemalta.

Alhainen kolesterolikin on syövän riskitekijä. Murhaajilla ja muilla väkivaltarikollisilla on alhaisempi kolesterolitaso kuin väestöllä keskimäärin. Lisääkö kolesterolilääkkeiden syöminen väkivaltaa yhteiskunnassa? Alhainen kolesteroli altistaa myös itsemurhalle.

Se että ihmisten kolesterolia yritetään keinotekoisesti alentaa on täyttä hulluutta. Lääketeollisuus ei ole kiinnostunut terveydestäsi vaan voittojen maksimoinnista.

Rasvan syöminen ei nosta kolesterolia. Kolesteroli ei aiheuta sydän- ja verisuonitauteja. "Rasvateoria" on kaikkien aikojen suurin tiedehuijaus.
Aah. Olen Gamecuben Resident Evil 2:n onnellinen omistaja. Siitä on niin monta vuotta kun olen viimeksi pelannut tuota maailman parasta peliä.

Kontrollit on täysin hakusessa eli vaikeaa on. Olin dangerilla ennen kuin pääsin poliisiasemalle. Olisi varmaan pitänyt aloittaa easyllä eikä normalilla.

1. huhtikuuta 2008

Sain eilen slaagin kun luin Jos kissasi osaisi kokata-kirjan esittelytekstiä. "Kaikki ruokalajit ovat aineksiltaan tasapainoisia ja lähes suolattomia ja rasvattomia". Siis miten ihmeessä tuollainen kirja on voinut nähdä päivänvalon? Yritetäänkö kaikki kissat tappaa? Kissa ei tule toimeen ilman rasvaa, se kuolee rasvattomalla ruokavaliolla. Kissa käyttää energianaan nimenomaan rasvaa eli on luonnostaan karppi (kuten minäkin). Teki mieli laittaa kustantajalle palautetta, että voiko tämä olla totta...

Katselin jokin aika sitten Michael Mooren dokumentin Sicko. Olenhan toki tiennyt että USA:n terveydenhoitojärjestelmä on idioottimainen, mutta en arvannut että joidenkin amerikkalaisten mielestä se on maailman paras systeemi. Ei ole tyhmyydellä rajaa.

Katsoin myös Kingin novelliin perustuvan elokuvan The Mist - Usva. Kyseinen novelli kuuluu mielestäni Kingin parhaimmistoon. Olin todella pettynyt traileriin jonka näin jo joskus kesällä, enkä odottanut elokuvan olevan ollenkaan hyvä. Mutta sitä se kuitenkin yllättäen oli. Huudahdin ääneen jo alussa kun Mustan tornin Roland ja ruusu näkyivät kuvasaa. Elokuvan loppu on jakanut mielipiteet täysin. Jotkut tykkäävät, jotkut vihaavat. King itse sanoi toivoneensa keksineensä kyseisen lopun novelliinsa.


Sain uuden työsuhde-edun. Savon sanomien
viikonlopputilauksen ilmaiseksi. Surkuhupaisuuden huippu.

Laitoin äidin pyynnöstä Kalpalle pikkuisen palautetta huonoista järjestelyistä. Sekä Kalpan nettisivujen kautta että Savon sanomille. Saapa nähdä julkaisevatko valitukseni. Kalpalta tuli jo vastaus. :O

Saku Koivu on loukkaantunut juuri pudotuspelien alla. Ensin sanottiin ettei murtumaa ole mutta sellainen onkin. Montrealilla ei ole koskaan mennyt näin hyvin Sakun aikana, varmistivat pudotuspelipaikkansakin ajat sitten. Niin sitten nyt tietysti tämä. :(

Ihmettelin miksi Yves Rocherilta tuli kortti jossa onnittelivat syntymäpäivän johdosta. Sitten vasta tajusin että posti oli tullut väärään osoitteeseen ja tuo olikin tarkoitettu naapurille.