7. huhtikuuta 2008

Käytettiin tänä aamuna Sherryn miehen kanssa Tabitha rokotuksessa. Kissa pelkäsi tietysti hirveästi. Mutta eipä tarvinnut koppaansa suostutella kun meni sinne itse haistelemaan ja lämäsin sitten vain oven kiinni takana. Kiäh. Kissaa punnitessa päästin irti niin sitten saatiin hoitajan kanssa jahdata Tabithaa ympäri vastaanottoaulaa. Kivasti meni musta takki ihan kissankarvoihin. Jouduttiin odottamaan kauan sillä Tuhatjalassa on nykyään myös päivystys. Rokotuksen hinta oli noussut. Elokuussa maksoi 30e, nyt 41e.

Tabitha täyttää kohta vuoden ja painaa vain 2,5kg. Sen paino on noussut elokuun jälkeen vain 600 grammaa eli on ilmeisen nälässä pidetty sielu. :( Aikuisen kissan kuuluisi painaa 3-4 kiloa.


Kun olin vienyt kissan kotiin läksin samantien shoppailemaan. Ekaksi suuntasin Mustiin ja mirriin. Luin nimittäin että siellä pitäisi olla laserosoittimia. Sellaista olen etsinyt pitkään kissalle leikkikaluksi. Leikitinkin jo äsken Tabithaa sillä. Oli niinku pikkuisen innoissaan ja etsi pistettä pitkään sen jo kadottua.


Citypörssistä tarttui yllättäen mukaan kirja "Venyttely ja rentoutuminen" ja dvd "Litteä vatsa, vahva selkä". Anttilassa vartija seuraili. Ostin taas yhden jääkaappimagneetin, kynsilakkaa ja suihkepullon.

Lemmikkiasemalla myyjä kysyi onko minulle tullut pentu. Sanoi muistelleensa että minulla on aikuinen kissa. Sinänsä jännää sillä olen aina ostanut
penturuokaa, viime aikoina tosin myös aikuisten. Juteltiin paljon Oliviasta. Olivia on vitivalkoinen, puoliksi norjalainen metsäkissa. Onneksi ei ole kuuro sillä siskonsa on.

Yksi juttu jäi vielä ostamatta. Haluan sellaisen pallon jonka sisälle voi laittaa herkkuja tai kuivaruokaa. Pallossa on reikä ja sitä pitää liikuttaa että herkut tippuisivat lattialle. Lemmikkiasemalla oli tuollainen pallo hintaan 12,90e - ei kiitos. Muistelin että M&M:ssä olisi ollut tuollainen jyrsijöille tarkoitettu pallo paljon halvemmalla, mutta se taisikin olla Citypörssissä. Sinne siis ensi kerralla.

Saan siis Olivian tällä viikolla. Tämän ihanan kupin ostin Olivialle jo aiemmin.

Ei kommentteja: