4. huhtikuuta 2008

Oops. Äiti kertoi lehdessä olleesta mielipidekirjoituksesta koskien Kalpan A-nuorten mestaruutta. En sitten hennonut kertoa että minä sen kirjoitin. Saa nähdä uskallanko myöhemminkään. Tuli nimittäin pikkuisen liioiteltua ja provosoitua. Äiti oli ostanut elämänsä ensimmäisen dvd:n, Kalpan A-nuorten mestaruusottelun... Semmoisenkin sitten keksivät laittaa myyntiin.

Äiti oli käynyt lemmikkikaupassa ja ostanut ainoalle lapsenlapselleen eli Tabithalle synttärilahjan. Pitäisikö minunkin? Nääh, kyllä Olivia saa riittää lahjaksi. Tabithan synttärit ovat 17.4., äidin 18.4. ja saan Olivian 19.4. Äitihän saa minulta lahjaksi hammasharjan. Helmikuussa ostamani ystävänpäivä-kynttilän lisäksi.

Tabitha saa rokotukset maanantaina. Pitäisi varmaan laittaa aina kaikki Tabithan ruuat suoraan roskiin, tiskialtaaseen tai tiputtaa "vahingossa" lattialle. Noista paikoista syötynä ruoka maistuu Tabithan mielestä paljon paremmalta kuin omasta kupista.

Iltasanomista... McLaren-kuljettaja Lewis Hamiltonista, 23, on tullut nopeassa ajassa varikkojen uusin playboy, kun titteliä ennen kantanut David Coulthard alkaa olla jo sekä vanha että väsynyt. Sick and tired...

Ei kommentteja: