18. huhtikuuta 2008

En ole missään vaiheessa ollut innoissani Sinkkuelämää-elokuvasta. Miksi pitää tehdä jatkoa sarjan täydelliselle lopulle? Kun näin elokuvan trailerin rupesi suorastaan ällöttämään koko leffa. Steve pettää Mirandaa?! Ei sellainen voi olla mahdollista. Stevellä ja Mirandalla on täydellinen suhde. Ja Steve jumaloi Mirandaa.

Ja nyt tämä
möläytys. Jotenkin en usko tuohon. Leffan markkinointi on ollut pelkkää karkkia ja hattaraa. Vaikea uskoa että pistettäisiin joku hahmoista kuolemaan. Ja voisihan se olla joku merkityksetön sivuhahmo.

Itkin eilen suunnilleen koko Teho-osaston jakson ajan. Olen jo kauan ihmetellyt miten pienet lapsinäyttelijät saadaan kuvauksissa itkemään? Pikkuiset raukat...

On niin huono olo henkisesti että tekisi mieli oksentaa. Ja oksettaakin sen takia. Vasta viime vuonna ymmärsin miksi jotkut ihmiset viiltelevät itseään. Itsensä satuttaminen fyysisesti parantaisi henkistä olotilaa. Mielenkiintoinen korrelaatio.

Mun pitäis ilmiselvästi perustaa muotiblogi, ne on tosi suosittuja nykyään. Kertoisin joka päivä saman "päivän asuni" eli... Pipo (tietysti!). Jostain ilmaiseksi saatu takki. Tai vaihtoehtoisesti 15 vuotta vanha hajoamispisteessä oleva takki jota jo vuosi sitten kursin kokoon neulalla ja langalla. Jalassa myöskin 15 vuotta sitten kaverilta saadut housut, jotka ovat kaksi kokoa liian isot. Mutta eihän se haittaa? Kengät ovat tällä hetkellä jopa uudehkot ja ehjät. Talvella kuljin kauan reikäisissä.

Äidin synttärit on tänään. Annoin lahjat jo sunnuntaina. Ruusukynttilän ja Kalpa-hammasharjan, jota en ollut edes paketoinut. Saa nähdä mitä Tabitha ja Olivia saavat äidiltä.

Sen verran on "edistystä" tapahtunut että Tabitha välillä puremisen lomassa nuolee Oliviaa. Jotenkin ihmeellistä että kaikissa niissä tilanteissa joissa Tabitha purisi tai raapisi minua Olivia nuoleekin. Olivia on elämäni valo. Ja tuntuu vähän siltä että myös ainoa syyni elää.

Mitä isot edellä sitä pienemmät perässä. Kisut viettivät eilen laatuaikaa vaatekaapissa eri hyllyillä. (ei kuvaa)

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi