22. huhtikuuta 2008

Eipä voi olla totta. Joululahja jonka ostin Sherrylle huutiksesta ennen joulua tuli eilen viimein perille. Reilut neljä kuukautta postilla kesti.

Prismassa huomasin muuten senkin että Vesku showsta on ilmestynyt taas uusi dvd. Liekkö viimeinen? En ostanut sillä ajattelin että huutiksesta saa halvemmalla.


Unohdin sitten tilanneeni jo HM:ltä alusvaatteita. No nyt ainakin on tarpeeksi loppuelämäksi. Tilaus tuli tänään postiluukusta, eipä tarvitse hakea pakettia postista. Tänään tuli myös kauan odottamani verolippu - saan palautusta 70e, jipii. Eipähän tullut mätkyjä. Ja jos tulisikin niin sehän olisi verovirkailijan vika kun minulle on ne veroprosentit laskenut.


Tilasin eilen Acanan nettikaupasta Orijen-kuivaruokaa. Terveellisempää kissanruokaa ei taida olla olemassa. Orijen on vähähiilihydraattinen kuten kissan luontainenkin ravinto eikä sisällä ollenkaan viljoja. Kissoilla on nykyään hirveästi vääränlaisen teollisen ravinnon aiheuttamia sairauksia. Pahoin vain pelkään ettei kissoilleni Orijen maistu. Epäterveellinen ruokahan on aina parasta.

Kissat saivat eilen äidiltäni lahjoja. Ruokaa, herkkuja ja leluja. Ja ihanan kissakortin. Siinä luki "Onnea 1-vuotiaalle Tabithalle ja 0-vuotiaalle Olivialle." Äidillä välähtänyt.


Ei kommentteja: