21. huhtikuuta 2008

Kävin tänä aamuna työkkärissä. En onneksi joutunut odottamaan lukitun oven luona ulkona kylmässä yhtään, kun sattumalta joku avaimen haltija tuli paikalle samaan aikaan. Olin jonossa toisena - joku oli luullut työkkärin aukeavan jo kahdeksalta. Säälitti vaan koiraraukka joka joutui omistajaansa odottamaan. Puolituntinen odotusaika sujui rattoisasti Remeksen kirjaa 6/12 lukiessa.

Itse käynti meni jouhevasti, olin ulkona jo klo 9.07. Seuraavalla kerralla ei tarvitse edes vaivautua paikalle vaan voin uusia työnhaun puhelimitse. Tosin joskus kun sitä yritin puhelua pompoteltiin paikasta toiseen eikä viimeisessä määränpäässä vastannut kukaan...


Prismassa innostuin "pikkuisen" shoppailemaan. 65 euroa. Valokuva-albumeista otin halvimman, 2 euroa. Prison Breakin ykköskausi maksoi 20e, sen halvemmallahan sitä ei saa. Pari alusvaatetta olivat kalliita mutta pakkohankintoja kun entisissä on jäljellä enemmän reikiä kuin kangasta. Sateenvarjo oli aika turha ostos, sillä onhan minulla sellainen ennestään. Olen vain jo pitkään halunnut pienen varjon joka mahtuu hyvin laukkuun. Otin vielä pienistä pienimmän eli kalliimman. Ruokapuolelta ostin vain kissoille pari purkkia ruokaa ja itselleni pakastevihanneksia.


Tätä kirjoitettaessa Olivia-ihanuus ensin lipitti vesimukistani... ja sitten kaatoi sen.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi