3. huhtikuuta 2008

Sain luettua Kolesterolimyytin loppuun. Kirja oli aivan mielettömän mielenkiintoinen. Avasi silmäni vieläkin enemmän sepposen selälleen ravinnon, rasvan ja ennenkaikkea lääketeollisuuden suhteen.

Edelleen ihmettelen ihmisten auktoriteetti-uskovaisuutta. Jos lääkäri sanoo "ota tämä pilleri" sen täytyy olla sinulle hyväksi? Kolesterolilääkkeet aiheuttavat kivana sivuvaikutuksena mm. syöpää ja Alzheimerin tautia. Eivätkä edes suojele sydänkohtauksilta tai kuolemalta.

Alhainen kolesterolikin on syövän riskitekijä. Murhaajilla ja muilla väkivaltarikollisilla on alhaisempi kolesterolitaso kuin väestöllä keskimäärin. Lisääkö kolesterolilääkkeiden syöminen väkivaltaa yhteiskunnassa? Alhainen kolesteroli altistaa myös itsemurhalle.

Se että ihmisten kolesterolia yritetään keinotekoisesti alentaa on täyttä hulluutta. Lääketeollisuus ei ole kiinnostunut terveydestäsi vaan voittojen maksimoinnista.

Rasvan syöminen ei nosta kolesterolia. Kolesteroli ei aiheuta sydän- ja verisuonitauteja. "Rasvateoria" on kaikkien aikojen suurin tiedehuijaus.

Ei kommentteja: