1. huhtikuuta 2008

Katselin jokin aika sitten Michael Mooren dokumentin Sicko. Olenhan toki tiennyt että USA:n terveydenhoitojärjestelmä on idioottimainen, mutta en arvannut että joidenkin amerikkalaisten mielestä se on maailman paras systeemi. Ei ole tyhmyydellä rajaa.

Katsoin myös Kingin novelliin perustuvan elokuvan The Mist - Usva. Kyseinen novelli kuuluu mielestäni Kingin parhaimmistoon. Olin todella pettynyt traileriin jonka näin jo joskus kesällä, enkä odottanut elokuvan olevan ollenkaan hyvä. Mutta sitä se kuitenkin yllättäen oli. Huudahdin ääneen jo alussa kun Mustan tornin Roland ja ruusu näkyivät kuvasaa. Elokuvan loppu on jakanut mielipiteet täysin. Jotkut tykkäävät, jotkut vihaavat. King itse sanoi toivoneensa keksineensä kyseisen lopun novelliinsa.


Sain uuden työsuhde-edun. Savon sanomien
viikonlopputilauksen ilmaiseksi. Surkuhupaisuuden huippu.

Laitoin äidin pyynnöstä Kalpalle pikkuisen palautetta huonoista järjestelyistä. Sekä Kalpan nettisivujen kautta että Savon sanomille. Saapa nähdä julkaisevatko valitukseni. Kalpalta tuli jo vastaus. :O

Saku Koivu on loukkaantunut juuri pudotuspelien alla. Ensin sanottiin ettei murtumaa ole mutta sellainen onkin. Montrealilla ei ole koskaan mennyt näin hyvin Sakun aikana, varmistivat pudotuspelipaikkansakin ajat sitten. Niin sitten nyt tietysti tämä. :(

Ihmettelin miksi Yves Rocherilta tuli kortti jossa onnittelivat syntymäpäivän johdosta. Sitten vasta tajusin että posti oli tullut väärään osoitteeseen ja tuo olikin tarkoitettu naapurille.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi