25. huhtikuuta 2008

Taisinpa nähdä viime yönä painajaista Funny Games-leffasta. Onneksi en muista siitä juurikaan. Sain myös hiukan erilaisen kauhukohtauksen. Näin unta jossa minulla oli sängyssäni eräs tietty esine. Jo unessa se sitten katosi ja etsin sitä. Herättyänikin etsin sitä paniikissa. Ja nieleskelin koska luulin syöneeni sen. Etsin peiton alta ja välistä ja sängyn alta. Se etsimäni tavara taisi olla kaukosäädin joka olisi ollut yöpöydällä. Hyvin usein kauhukohtauksessa luulen syöneeni jotain esineitä.

Aika outoa että kollega soitti minulle ja kysyi voisinko tuurata häntä. Pomo oli kuulemma käskenyt kysyä suoraan minulta. Mistä lähtien pomo ei ole itse hoitanut omia hommiaan?

Katselin siis eilen Funny Games-elokuvan. Kun näin sen trailerin jokin aika sitten ajattelin että tuo leffa on pakko nähdä. Elokuva oli tietysti ahdistava ja tietyllä tavalla hyvinkin kiehtova, mutta silti pitkäveteisyyden vuoksi pettymys.

Ei kai pitäisi edes olla yllättynyt siitä että Funny Gamesin ohjaaja on ohjannut myös järkyttävän elokuvan Bennyn video. Se on yksi ahdistavimmista elokuvista minkä olen nähnyt.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi