20. kesäkuuta 2008

Tänään juhannusaattona olen... Ollut töissä. Nyt on pari päivää vapaata, ja olenkin tosissaan levon tarpeessa. Nukkunut iltapäivään. Pessyt kaksi koneellista pyykkiä. Toisen jo aamukuudelta. Ja kun menin sammuttamaan koneen laitoinkin sen vahingossa uudestaan käyntiin... D'oh. Tiskannut. Imuroinut. Hmm... Ja uusinut etusivun. Korruptoitunut, prkle. Nyt juon Lidlin Karlensin Ananas light-siideriä. Mielenkiintoisen makuista. Hyvää ainakin verrattuna siihen että inhoan ananasta. Liian makeaa tosin.


Eilen en saanut nettiä toimimaan suurimman osan päivästä, kun toi antennipistorasia on hajalla. Aattelin että tulee varmaan kiva juhannus ilman nettiä ja televisiota. Kissat aina saavat johdon pois paikoiltaan ja sitten onkin vaikeeta saada signaali takaisin, jos ees onnistuu ollenkaan. Niinpä eilen sit tein koko päivän Prison Break-videota, jonka olin jo pitkään meinannut tehdä Within Temptationin Never Ending Story-biisistä. Tykkään tosta videosta tosi paljon, vaikka se onkin vasta ensimmäinen versio ja kaikki ei ole ihan kohillaan.

Posti toi tällä viikolla yllärin. En voinut olla nauramatta kun huomasin postia Lapin kullalta ja tajusin mitä siinä on. Lapin kullan sivuilla oli mahdollisuus tilata olutpullon etikettejä omalla kuvalla. Meinasin ensin laittaa kissojen kuvan mutten löytänyt mitään sopivaa. Niinpä nyt minulla on Prison Break-aiheisia kalja-tarroja. Hahaa. Mitähän käyttöä niille keksisi?

Perjantaina 13. päivä olin katseluoppilaana katselemassa kun Sherry otti tatuointinsa. Hirmu nätti se. Omani tulee luonnollisesti olemaan paljon pienempi. Hyvin pieni. Maksoin osan Sherryn tatuoinnista syntymäpäivälahjana hänelle. Minun ideanihan se oli... Toinen lahjani oli tuollainen... "humoristinen" pullo.

Maanantaina kävin taas ostoksilla. Kymmenestä ensimmäisestä kaupasta en ostanut mitään, vaikka vaikka mitä kivaa olisikin ollut. Kontissa erityisesti ihania vaatteita. Mutta Anttilasta sitten ostin neljä elokuvaa: Täydellinen maailma (täydellinen elokuva), Piukat paikat, Uinu uinu lemmikkini sekä Mies ja alaston ase 3. Viime viikolla tuli hankittua myös Phonebooth.

Katselin Street Kings-leffan. En tykännut hirveesti. Pääosassa Keanu Reeves. Olinkin jo unohtanut että sivuroolissa olisi Prison Breakin Amaury Nolasco. Mutta yllätys oli se että mukana olivat myös suosikkini Forest Whitaker sekä House-Hugh Laurie.

Sinkkuelämää-elokuvaa en ole vielä(kään) katsonut, ja toivottavasti en katsokaan. Siinä leffassa tapahtuu asioita joita en haluaa nähdä. Se pilaa koko sarjan muiston. Haluan teeskennellä että kaikki elivät happily ever after.

Olivia on rynnännyt tällä viikolla käytävään joka kerta kun olen tullut kotiin. Se odottaa asemissa oven luona ja luikahtaa salamana oven raosta. Kivaa. Joku kerta vielä unohdan avaimet kotiin kun lähden sitä hakemaan ja ovi menee kiinni perässä. Tai joku päästää sen käytävästä ulos. Olivia tykkää käyttää farkkujani raapimapuuna. Kun ne ovat jalassani. Tabitha puolestaan tulee aina keittiöön perässäni. Vaikka olisi jossain nurkassa nukkumassa niin heti pitää tulla kiehnäämään jos menen keittiöön. Luulee saavansa Hillsin kuivaruokaa. Mahtaa se olla namia.

Sarjassamme mielenkiintoisia nukkuma-asentoja.


Kiitos vaan kun sotkette mun johdot.

Sherryn häistä on jo vuosi. Ja siitä kun muutin tähän asuntoon. Asumistukeni nousee nyt kaksinkertaiseksi, jipii. Olen ansainnut niin huonosti alkuvuonna... Tosin heti tarkistuksen jälkeen sain tuhat euroa ylimääräistä palkkaa, kun lomarahat tulivat.

Ei kommentteja: