9. kesäkuuta 2008

Siis kuinka nolo voi ihminen olla. Valitin pomolle puuttuvasta palkanosasta ja valitukseni koski tietysti väärää päivää. Päivää jolloin en edes ollut töissä. Onneksi pomo tajusi mitä päivää tarkoitin.

Käväisin tänään cityssä shoppailemassa. Läksiessä ajattelin että voisi sittenkin mennä bussilla, kun oli niin kylmää, tuulista ja sateista. Mutta ajattelin että bussi on varmasti mennyt ajat sitten. Enpä kuitenkaan ollut ehtinyt kovin kauaksi bussipysäkistä kun bussi posotti ohi. Damn.

Halpa-kirjassa oli paljon dvd-leffoja, mutta hinnat eivät olleet mitenkään edulliset. Päinvastoin monen leffan saa halvemmalla uutena. No olis siellä ollu Käsi joka kehtoa keinuttaa kahdella eurolla, mutta enpä ostanut. Kontista ostin euron maksavan hatun. Postissa postitin myymäni Madonnan cd:n, jonka voitin aiemmin kilpailusta. Madonna-julisteen ja -jättitikkarin ohella.

Olen ostellut viime aikoina paljon dvd-leffoja. Amerikan psyko, Yölento, Hide and seek, Pyörryksissä, Saw, Liian iso keikka, Mies ja alaston ase, Salaisuus pinnan alla, Mr. Brooks, Perfect stranger. Tänään Anttilasta tarttui mukaan Wolf ja Simpsoneiden kuudes tuotantokausi. Ostoslistalla ylimpänä ovat tällä hetkellä Deep Impact, Phonebooth, Dawn of the dead (remake) ja Hot shots. Ja tietty 27 Dresses heti kun se ilmestyy. Pitäisiköhän vähän rajoittaa...?

Veljmiehestä ostin kissoille Latzia kaksi pakettia. Latz on tämän kuun tarjouksessa ja jos ostaa kerralla kaksi, saa kaupan päälle mukin. Ja teemukejahan ei voi koskaan olla liikaa. Viime aikoina olen kokeillut paljon erimakuisia teelaatuja, jotta vähän vähentäisin lonkeron lipittämistäni. Se tulee niin kalliiksi. Vihreä tee + mandariini ja appelsiini, ihana indonesialainen vihreä tee, vihreä tee + vanilja... Yhden lonkeron hinnalla saa teet melkein kuukaudeksi.

Viime aikojen unista muistan tasan yhden. Olin morsiusneitona Frendien Monican ja Chandlerin häissä. Naispuolinen pappi jaksoi monta kertaa toitottaa miten hänen mielestään morsiusneidot ovat täysin turhia. Olin jo ennen vihkimistä juonut itseni hyvään humalaan. Minun piti saattaa Chandler alttarille, hirveät portaat alas. Kunnialla siitä selvittiin mutta vaikeeta oli.

Tuomiopäiväni on 14. heinäkuuta. Silloin otan tatuoinnin. Käytiin lauantaina varaamassa ajat. Noin 70e tulee kuulemma maksamaan.

Sherryhän täytti jo 30, minä olen vielä pikkuisen aikaa nuori... Äitini sanoi voivansa maksaa jos käyn Sherryn kanssa syömässä jossain. Sanoin että minä vien Sherryn syömään ja äiti saa viedä minut syömään, siten saan KAKSI ateriaa. Äitiä nauratti. Äitihän lupaili jo aikaisemmin että veisi minut keilaamaan synttäreideni kunniaksi. I <3 bowling enkä oo ees ollu noin 15 vuoteen.

Käytin torstaina Oliviaa ensimmäistä kertaa ulkona. Raukka pelästyi autoa eikä uskaltanut sen jälkeen oikein liikuskella.

Olihan se kiva lukea tänään ihan sattumalta että DC oli eilen palkintopallilla Montrealissa. Minä kun luulin että DC:n viimeinen podium oli jo nähty. Enpä silti jaksanut ottaa kisaa nauhalle, kun en ollut uusinnan aikaan kotona. Mutta seuraanpa tosiaan aikaani ja kehitystä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuossa mitään noloa edes ollut. Helpostihan sitä voi päivät mennä sekaisin.

Eikä 30v ole mikään wanhuuden raja, tulet olemaan vielä pitkään nuori.

Toivottavasti et kyllästy tatuointiis, vähän vaikea saada puis.

Niin ja olis kiva, jos vastailisit miun viesteihin tai olisit yhteydessä.

Pizza-online.fi