21. kesäkuuta 2008

Olivia rakastaa leikkiä meikeilläni. Kaikella mikä pyörii kivasti. Huulirasvat ja -kiillot, ripsiväri, huultenrajauskynä... Sain siitä tarpeekseni kun maanantaina ostoksille lähtiessä etsin lähemmäs puoli tuntia ripsiväriäni sohvan alta. Kaikkea kivaa sieltä löytyi mutta se haluttu vasta viimeisenä. On ollut pakko alkaa varastoimaan meikkejä pöydän sijasta lipaston laatikkoon. Ei tuo otus tarvitsisi ollenkaan mitään kissoille erityisesti tarkoitettuja leluja, kun kaikki muu tavara kelpaa siihen paremmin.

Keskiviikkona säikähdin jo että olen taas saanut noro-viruksen. Cityssä ollessa iski kamala oksetus ja vatsakipu. Yleensä tuohon kaksinkerroin vetävään kouristukseen ei liity oksetusta. Mutta kaipa se silti oli samaa vaivaa. Äiskä ois halunnu että oisin tullu juhannusaattona käymään mutta totesi samaan hengenvetoon että heillä ollaan vatsataudissa. Puhelimessa taustalta kuuluikin kivoja oksentamisen ääniä (veli)... Sunnuntaina sinne pitäisi silti uskaltautua menemään. Toivottavasti en saa mitään tautia.

Tuossa huhti-toukokuussa kärsin kovahkoista kivuista jaloissa. Lääkärissäkin kävin... ja nolasin siellä itseni kun kyselin maksulapun perään. Enhän minä tiennyt että se menee työterveyden piikkiin... Pitäisikö muka tietää? Ei minulle ole mitään kerrottu. Luulin että kun menee työterveyteen niin pitää mennä työterveyslääkärille... Anyway, lekuri arveli vaivani johtuvan iskias-hermosta ja määräsi fysioterapiaan. Lääkärin ammattitaito ei kuitenkaan häikäissyt kun luuli syntymämerkkiäni ihottumaksi. Kaikenlaisia puoskareita sitä... Kivut kuitenkin hävisivät kun otin hiukkasen vodkaa. Is there anything booze can't do? Viime aikoina pikkuvarpaassa oleva liikavarvas on ollut kippee. Päätinkin että menen kesätöiden päätyttyä kosmetoloogille jalkahoitoon. Kallista lystiä se(kin).

Torstaina kävin Lidlissä cocktail-tikkujen perässä. Valitsin hyvän päivän sillä ryysis oli melkoinen. Juhannus-hullut. Tässä pitäisi kai esittää se klassinen kysymys että eikö juhannuksen aatonaaton pitäisi olla ihmisillä normaali työpäivä? Yleensä ostan Lidlistä niin paljon kuin jaksan kantaa mutta tällä kertaa en. Ruuan hinta on noussut hirvittävästi. Lidlistä saa voipaketin yli euron halvemmalla kuin muualta... Mutta koska ruoka on kalliimpaa pitää vaan syödä vähemmän. Syksyllä painoin sen 52-53 kiloa, nyt huhtikuun lopussa 49 kun kävin äiskän vanhalla vaa'alla. Väitti sen olevan kunnossa ja näyttävän oikein. Jos hinnannousu jatkuu tätä tahtia pitää kai kohta siirtyä voista epäterveellisempään mutta halvempaan margariiniin.

Ikiaikainen pelkoni.

Ei kommentteja: