24. kesäkuuta 2008

Tänä aamuna kuulin kuinka joku kuunteli Within Temptationin biisiä. Meni muutama sekunti ennen kuin tunnistin että kyseessä oli Angels. Enkä sitten voinut olla hymyilemättä. Jo monta viikkoa eräs nainen on ollut pain in the ass. Odottaa yleensä tuloani ja alkaa sitten kertoa elämäntarinaansa. Minun työhöni ei kuulu ihmisten jaaritteluiden kuunteleminen joten eteenpäin on aina törkeästi jatkettava. Nainen on kysynyt nimenikin kahteen otteeseen kun ei kuulemma ensimmäisen kerran jälkeen muistanut. Toisella kerralla sanoi aikovansa muistaa "sen puhelinyhtiön" avulla. Great.

Satuin viime yönä näkemään MTV3:n Prison Break-mainoksen. Siinä oli aika noloja virheitä. Sarjan luoja Paul T. Scheuring olikin Schewing ja Lechero oli käännetty Lucheroksi. Ehkä se sit lausutaan niin, mutta...

Ja kuulemma Olivia pitäisi viedä Kuopion kissanäyttelyyn joulukuussa. En tiedä miten ne kissat oikein jaksaa pitkät päivät häkissä... Itelläkin olis mielettömän rankkaa. Ja näköjään Olivian pitäisi olla steriloitu (hyvissä ajoin että ehtii parantua ja karva kasvaa takaisin), ja valkoisella kissalla pitää olla todistus kuulokyvystä. Oliviahan keksi muutama viikko sitten uuden leikkikalun, hiukseni. On kuin pahainen vauva tuo törppö. Tabitha puolestaa tykkää avata lipaston laatikon työllä ja tuskalla, ja sitten makoilee siinä laatikossa ihan onnessaan.

"Älä häiritse mua salamallas kun yritän nukkua."

Ei kommentteja: